Jeg har nu taget Sandsgården ind i mit spil. Jeg fandt plads til den i mit nyeste nabolag – Seagull Bay.

Jeg har til formålet lavet en ny familie – som skal prøve gården af. For at kunne nedsætte familien Timberlake har jeg naturligvis måttet snyde – for ellers havde de jo ikke råd til at købe gården som koster lidt over 185.000 simoloner. Desuden har jeg benyttet mig af buydebug funktionen.

Familien som består af Forest Rain og Petunia Timberlake – tæller også varmblods hesten Holly og beaglen Anton – (ja når jeg selv ejer beagler så er det jo ikke nemt ikke at lade være med at vælge en beagle he he) Familien er lavet med friluft, grønne fingre og dyre og heste elsker funktionen – og så håber jeg på at det vil hjælpe lidt på spiloplevelsen.

Familien flyttede ind en meget regnvåd forårs søndag og jeg har allerede måtte lave lidt om i inventaret af hensyn til Anton – for han skulle jo have den her bundløse madskål og vaske faciliteten som han selv kan klare at bruge.

Derudover kommer Benhilda helt sikkert i brug – for ellers vil det hele ende helt galt. Jeg har ikke spillet så meget – men bare sat det i funktion – men jeg spår at det bliver svært at spille gården og tænker jeg måske må lave ændringer hen af vejen.

Sandsgården sat i spil
Forest Rain Timberlake
Hesten Holly og køerne
Beaglen Anton
Nej, nej Petunia – køer spiser ikke chokolade

 

Jeg vender tilbage med en opdatering – hvis jeg og simmerne overlever at finde rundt derinde he he

Loading