Det er ikke helt nemt at være småbarns forældre – det må Aidan konstatere og han begynder at føle sig lidt slidt også fordi han jo syntes hans liv passerer uden at han får ført noget ud i livet. Vel er det stort at forme et lille menneske – men han skal jo også “opdrage” på sin kone med de barnlige nykker hun har.

Magnolia parken er blevet lagt om og Aidan foreslår at familien tager hen og ser hvordan den ser ud nu. Der skulle være kommet helt nyt til og nye lege muligheder for de små.

Emma er straks på sagen

Det ser rigtig godt ud og Emma kaster sig ud i alt det nye. Hun kan rigtig løbe nu – så der er fart over feltet og Aidan og Emilia forsøger at holde trit med hende.

mor er på vej

Emma kan dog stadig få sine nykker og mens forældrene er optaget af en samtale – smutter Emma afsted mod toilettet. Her kaster hun sig ud i at plaske i WC’et

Emma gør noget hun ikke må

 

Det afsted kommer en reprimande fra Aidan – der i skarpe vendinger fortæller datteren at det der ikke er så smart.

Emma får skæld ud

Efter en begivenheds rig dag vender en træt familie hjem. Og der går ikke længe før de alle ligger i deres senge.

 

Om natten får Emilia det dårligt og må haste på toilettet.

UHH Emilia hvad er der mon galt?

Om morgenen fortæller hun Aidan at de er “kommet galt afsted” og der er et nyt familie medlem på vej!!

Aidan ved ikke lige hvad han skal mene – de havde jo snakket om det – og nu hvor det er en realitet – ja så må og skal det bare gå. At dømme efter Emilias udtryk da han ser hende – ja hvad kan man så sige?

Emilia er gravid

Aidan griller mad og han og Emma får sig en snak mens de spiser

spisetid

 

Sidst på dagen får Emma et hysterisk anfald – hun er blevet overtræt og Emilia ligger hende i seng

Emma er ulykkelig

Da datteren er lagt i seng – så sker der jo det at Emilia lige skal låne noget af legetøjet så hun kan få orden på sine føleser

Emilia legebarn

Tiden går og Emma er nu blevet et barn. Emilia venter det nye barn “lige om lidt” Og Aidan er er som sædvanlig i lidt dystre tanker. Emma skal begynde i skole – der kommer et nyt barn – hvordan vil det gå? Bliver familien nødt til at finde et mindre hus – penge skal der jo til! Og måske må Aidan gå tilbage på arbejdsmarkedet. Hvordan vil Emilia klare børn og hjem??

Emma er blevet barn – og det er hun allerede træt af

 

Følg med i næste afsnit af Familien Waston.

Loading