I dag har jeg spillet Sims 4 – for her er der åbenbart ingen ko på isen – – spillet lukker lynhurtigt op – så en noget anderledes spil oplevelse.

Nuvel –  Jeg vendte tilbage til familien Waston – som har ligget stille et par måneder.

Både Aidan og Emilia har valgt at være hjemmegående – sammen med deres lille Emma – som nu hastig nærmer sig sin skolegang. Forældrene har valgt at lade hende gå i dagpleje – så hun kan lære at omgås andre både voksne som børn.

Når Emma er hjemme – får hun rigelig opmærksomhed fra sine forældre. Aidan er den som sørger for at hun får mad og drikke – for Emilia er jo lidt til en side. Hun er en god mor – men dog ret barnlig, så det er hende der leger med og aktiverer Emma – hvor Aidan er den der læser godnathistorier og træner hende i basale behov – såsom at vaske sig selv og gå på potten.

Han forkæler også Emma lidt ved at lade hende spise i sengen om morgenen.

Emma får morgenmad

 

Sammen med sin mor ser hun også TV og de to spiser ofte foran fjernsynet

Mor og datter hygger foran fjernsynet

 

Emma er blevet rigtig dygtig – hun går selv på potten og har fået et godt sprog så hun er god til at føre samtaler med sin far og mor. Men hun kan godt stadig lave ulykker og den der er på pletten og rydde op er altid Aidan

Emma har gang i noget
Aidan er på pletterne

 

Emilia og Aidan har et fint forhold til hinanden – men Aidan ville gerne have et barn mere – også for at Emma kan få en søskende. Det snakker han med Emilia om når de spiser. Han er klar over at det der barnlige sind Emilia har gør det lidt svært og han ved også at det kommer til at hænge mest på ham. Men han elsker jo sin kone og vil hende det bedste. Da Emilia en morgen møder op i disko tøj – ved han ikke lige hvad han skal mene??

For pokker Emilia – hvad er det for noget tøj du har på?

Emma er sendt i dagpleje og Aidan og Emilia tager i parken. Men for pokker Aidan fik ikke tid til at tage bad – men det kan han jo bare gøre i den offentlig cafe parret besøger. Imens er Emilia gået igang med at blande en drink. Han havde da fået overtalt Emilia til at tage mere normalt tøj på, før de tog afsted.

Aidan tager bad
Emilia i baren

 

Aidan tager hjem – han har nogle ting han skal have lavet inden Emma vender hjem. Emilia tager til den hjemlige park og her får hun et slag skak. Hun er lidt sent på den for hun har lovet at hente Emma – så spillet bliver en kort fornøjelse.

Emilia spiller skak

 

Inden hun forlader parken skal hun lige ønske sig noget ved ønskebrønden – Hvad mon det ønske går ud på??

ønsker

 

Emilia er vendt hjem med Emma – og nu står den på aftensmad

Hjemme igen med en træt Emma

 

Emma kommer i stolen og får mad og drikke

Emma drikker mælk

 

Den næste morgen er der sket noget med Emilia. Hun er igen gået i barndom – men gud nej hun har klippet sit hår og fået endnu noget “sjovt” tøj på. Aidan ved ikke lige hvad han skal tænke – men rydde op er han nødt til. Skraldespanden skal tømmes.

ny frisure

Mens de spiser – ser Aidan på sin kone. “Hvor pokker får hun de luner fra – og det hår” tænker han

Kone med luner

 

Hvad vil der nu ske? Får Aidan sat stik på sin kone? Vil de få endnu et barn? Og hvordan med Emma? Vil hun klare sin skole? – øhh og endnu værre – huset skal bygges om – hvis de vælger at få et barn mere.

Følg med i næste afsnit.

 

Loading