Efter den mislykkede fødselsdags fest er Julianna trist til mode. Hendes liv går ikke lige som planlagt. Intet vil tilsyneladende lykkes for hende.

Det eneste hun finder opløftende er hendes skriverier på computeren i et forsøg på at sætte en fortælling sammen. Forholdet til Mathias er dog blevet bedre – men hun ved ikke lige om hun tør gå skridtet videre – for hun husker jo hvordan det gik første gang.

En morgen kommer hun til at studere sig sådan for alvor i spejlet og indser at hun har fået lidt for meget på sidebenet – sååå of we go.

træning
træning
løbebåndet
løbebåndet

Julianna vil overveje om hun skal købe et løbebånd så kan hun træne lidt når lysten kommer – desuden lover hun sig selv at hun også skal løbe lidt i nabolaget.

Efter trænings centeret tager Julianna i parken og fisker lidt.

fisketur
fisketur

Hjemme igen smider hun kartofler på grillen – havde lige lyst til en bagt kartoffel – som hun spiser på sin terrasse.

grill mad
grill mad

 

Julianna har fået et nyt job – som skribent – hun håber at den erfaring hun har kan hjælpe hende i jobbet. Mathias kommer forbi og han er i olmt humør – han hvæser noget af sit eget spejlbillede da han står i Juliannas entre

vred Mathias
vred Mathias

Julianna forsøger at løfte humøret og det virker åbenbart for Mathias falder ned og går ud i haven.

Julianna griller kylling og de to forhenværende kærester indtager maden på terrassen.

løfter humøret
løfter humøret
spiser sammen
spiser sammen

Efter maden fordufter Mathias – nu i bedre humør. Julianna indser at hun ikke kan blive ved – hun må også tænke på sig selv. Hun beslutter at løbe en aften tur.

løbe tur
løbe tur

 

Dagen efter er Julianna på arbejde. Men hold da lige fast for en barsk chef. Han råber og skælder og alt er bare i vejen. Humøret er langt nede da Julianna vender hjem. Hun sætter sig på terrassen med en kop te og en bog. Men tankerne går på langfart.

Dæleme om hun vil finde sig i det her. Hun har stadig godt med penge efter sine bedsteforældre – alle hendes møbler har flyttet med hende frem og tilbage – enkle har hun solgt for at købe nyt – så hun lever spartansk og kunne sagtens leve sådan her resten af livet – så uden at betænke sig siger hun sit job op.

te og bog
te og bog

Men der mangler noget – hun vil ikke være alene – så hun beslutter sig for at adoptere et forældreløst barn – for hun tror ikke hun har en fremtid med Mathias også selvom hun holder meget af ham.

Julianna bliver godkendt som forældre og allerede samme aften får hun overdraget lille Astrid i sin varetægt. Nu er hun mor – en mor der vil være der for sit barn.

Den lille Astrid
Den lille Astrid

 

Hvordan vil det gå? Vil Julianna klare rollen som mor?  hvordan bliver den lille Astrid? Og hvad med forholdet til Mathias?

Astrid i sin vugge
Astrid i sin vugge

 

Loading