Julianna er vild med sin lille datter. Hun kan ikke lade være med hele tiden at kigge til hende – snakke med hende og i det hele taget sørge for at hun har det godt. Det koster noget natte søvn – så Julianna snupper en morfar midt på dagen når Astrid alligevel skal sove.

Begejstret mor
Begejstret mor

 

Forholdet til Mathias går ind en en fase, som måske kunne tyde på at de alligevel skal være noget for hinanden. Mathias opsøger oftere og oftere Juliannas selskab og romantikken anes i baggrunden. Han er med på at Astrid nu også er en del af Juliannas liv og syntes det er rigtig godt for hende at hun nu er blevet mor.

titte bøh - uhh hvad sker der lige her
titte bøh – uhh hvad sker der lige her

 

Dagene går og så er Astrid nu blevet et barn. Julianna har haft travlt med at indrette et værelse til en lille pige og har overøst sin datter med både computer og tablet. I haven har hun også lavet en legeplads til Astrid. Mor rollen passer hende helt fint og hun vil gøre alt for at Astrid skal trives.

Astrid er blevet et barn
Astrid er blevet et barn

Mathias kommer på besøg og det er Astrid der lukker ham ind. De tre sætter sig i sofaen og snakken går mens den hyggelige stemning indfinder sig.

Hygge i sofaen
Hygge i sofaen

Hvad vil der nu ske? Mon Mathias flytter ind og bliver en del af familien? Vil Julianna få et barn mere? Og Astrid – vil hun klare sin skolegang?

Loading