Måske husker nogen Julianna fra “Planen” som jeg spillede en del og skrev historier over?

Hvis ikke så er historien i korte træk den – at jeg skabte Julianna op under Jul sidste år. Her lod jeg hende flytte ind i et hus hun havde arvet fra sine bedsteforældre. Planen var at gå i Bedstefars fodspor og blive noget ved politiet. Det ene medførte det andet da Julianna mødte Mathias som hun i første omgang blev rigtig gode venner med. De rendte i byen sammen og han besøgte hende næsten hver dag. Så udviklede forholdet sig til kærlighed og de flyttede sammen. Men Julianna opdagede at Mathias havde nogle lig i lasten som hun i sin egenskab af betjent ikke kunne forholde sig til. Forholdet gik i stykker og hun rykkede lidt rundt her og der. Så døde en nær kollega og hun følte hun ikke kunne forsætte i politiet. Julianna flyttede igen – prøvede forretningslivet – og arbejdede kort på sygehuset – men hun kunne ikke finde sit ståsted.

Forholdet til Mathias udvikler jeg igen – og de er igen gode venner der ses ind i mellem. Efter et mislykket fødselsdags selskab er Julianna nu flyttet tilbage til Willow Creek – hendes bedste forældres hus har hun bygget om og nu vil hun blive her og dyrke sin have og skrive lidt. Hun er blevet voksen og det biologiske ur tikker derud af. Skal hun være alene altid – eller har skæbenen stadig et mål med hende?

Det vil jeg nu forsøge at spille lidt videre på.

Julianna - fra første del af historien
Julianna – fra første del af historien
møder Mathias første gang
møder Mathias første gang
Julianna har haft fødselsdags fest og den er endt dårligt
Julianna har haft fødselsdags fest og den er endt dårligt
det nye ombyggede hus
det nye ombyggede hus
fra havesiden
fra havesiden

 

Herfra starter historien igen – spillet kører af sig selv – så jeg er spændt på hvad der vil ske videre.

Loading