Life by you  er et kommende simulations spil – udviklet af Paradox – som også står bag spil som f.eks. Cities Skylines mv.

Spillet er baseret på en slags sims lignede ide – men her ophører så også alle sammenligninger. Paradox har hyret Rod Humble som direktør – de der har spillet/kender til The sims vil vide at Rod Humble spillede en stor rolle i denne sammenhæng. Den 7. oktober 2008 kom en pressemeddelelse, fra Electronic Arts, som  havde forfremmet Humble til Executive Vice President og leder af The Sims Label i EA. I denne rolle skulle Humble være ansvarlig for The Sims Label, udvikleren og markedsføreren af livssimuleringsspil og online-fællesskaber med vægt på kreativitet, fællesskab og humor.

Eks.vis. i The sims 2 kom han selv med som en karakter via pakken Free play hvor han leverer en gave til ny indflyttede simmere. Gaven er/var en computer og her kunne man dengang få nogle kig til det kommende The sims 3.

Læs mere om Rod Humble her:  https://en.wikipedia.org/wiki/Rod_Humble 

 

Life by you  adskiller sig meget fra The sims spillene og især Sims 4.

Her er lavet en åben verden som man kan modellere med som man har lyst til. Man får fra start en masse redskaber at gøre med og dine beboere kan både cykle, køre bil og bruge skateboards. De kan også føre normale samtaler – som du tager hånd om – hvordan de skal udforme sig.

Life by you –  Kan man læse mere om her:  https://en.wikipedia.org/wiki/Life_by_You

 

Spillet bliver udgivet d. 12. september 2023 som en tidlig adgang. Det betyder at spillet bliver opdateret løbene – og så tør man håbe på at det udvikler sig i stil med eks.vis. Cities Skylines – med at der løbene kommer nye ting til spillet.

 

 

Jeg finder Life by you  som noget virkelig forfriskende nyt indenfor simulations spil og for første gang i meget lang tid glæder jeg mig til at prøve det af – har det allerede på min ønskeliste på Steam – Det bliver et spændende efterår hvad spil nyt angår.

 

Loading