Den 16 marts kommer der endnu en expansion pakke til Sims 4. Det er en slags generationer pakke – hvor der er en masse spændende nye ting med til.

Nabolaget hedder San Sequoia og kan vel nærmest sammenlignes med San Francisco – i hver fald er omgivelserne meget lig det.

Som skrevet er der rigtig mange nye ting med – i sær til børn og tumlinge. Børnene kan nu lære at cykle. De små kan bæres i en bæresele. Forældrene kan give deres børn mad i den høje stol. Børn taber deres mælketænder og her spiller tandfeen en rolle. Familierne kan i fællesskab bygge træ hytter.

Tumlinger har hele 18 forskellige “opførsler” som f.eks. “elsker at blive båret” eller “hader sengetider”

De større børn får 4 nye tillægs ting som venskabs armbånd,  soveposer, træhytter, og cykler – desuden kan de holde pyjamas fester – hvor de kan sove hos hinanden.

læs mere her: https://www.ea.com/en-gb/games/the-sims/news/the-sims-4-grow-together-guided-tour

 

Selvom jeg ikke længere spiller så meget Sims 4 – så indrømmer jeg at denne pakke er en jeg godt vil have i min samling. Derfor har jeg også allerede forudbestilt den – da der så følger ekstra ting med. Jeg glæder mig til at udforske pakken.

Loading