Jeg har måttet lukke forummet ned – der er ganske enkelt ingen aktivitet derinde – forums er vel nok heller ikke så meget op i tiden mere? Anyways – så kan jeg jo ikke holde det kørende alene – der skal ligesom flere til for at sådan noget kan bestå. Udover det gad jeg ikke længere checke op på forummet, herunder opdatere mv. Det findes stadig – men er blevet omdirigeret under et andet navn – så falder man over det – bliver man bare omdirigeret her til siden og får at vide at det ikke findes mere.

 

Min spil iver udi The Sims har været for nedadgående i længere tid – jeg får ikke længere gode ideer til dette eller hint. Udover det fungerer EA appen stadig ikke optimalt og er noget rodet at finde rundt i. Jeg er dog gået tilbage på origin – for her ligger spillene jo stadig.

Jeg har også mine spil via Steam hvoraf Foundation er et af dem, og også det jeg foretrækker når jeg så endelig spiller. Der er en lang række gode spil på Steam – men også det modsatte – så jeg er blevet mere kritisk i mine valg af spil derinde.

De seneste måneder har været svære at komme igennem – da jeg har mistet den ene af mine beagler i september sidste år – det er i skrivende stund 4 måneder siden og det tab har været MEGET vanskeligt for mig at komme igennem. Det har betydet at jeg har brugt meget mere tid på den ene beagle jeg har tilbage, for han har jo også mistet en forbundsfælle og har derfor haft brug for mere omsorg.

Jeg ved derfor endnu ikke hvad der kommer til at ske med Sims4ever.dk? Man skal passe gevaldigt på ikke bare at give siden op – da den i så fald vil opstå som en reklame side udi det ene eller det andet og det ønsker jeg ikke skal ske.

Jeg er bygger og måske vil jeg ind i mellem stadig bygge huse til Sims som jeg kan ligge op herinde eller på galleriet. Sims 5 ved vi kommer – men der vil gå måske et par år endnu – og så længe vil EA jo holde liv i Sims 4. Jeg overvejer også om jeg skal kaste mig ud i flere beskrivelser af div. spil – så siden her ikke bare skal handle om Sims – men gerne om simulations spil generelt.

Omvendt har alt jo en tid og man ændrer sig hen af vejen i forskellige retninger – jeg vil dog i løbet af i år beslutte hvad der skal ske med siden her – og om jeg finder energien til at forsætte.

 

Loading