Den 2. december kom der endnu en opdatering til Sims 4 og via den kom der et krav fra EA om at man skulle acceptere en slut licens der gjorde at EA måtte føre dine personlige dataer og oplysninger til USA – for at kunne “spionere” på ens gøren og laden.

Dette skyldes højest sandsynligt at EU har gjort det samme gældende i Europa – og det er naturligvis slemt nok – men dæleme nej om jeg vil have mine personlige oplysninger liggende hos EA i USA – der sætter jeg altså grænsen.

 

Nedenstående er et screenshot fra min skærm

 

Dette betyder jo så at jeg ikke længere er i stand til at åbne sims 4 – da jeg SKAL “skrive under” på de aftaler EA nu har lavet. For ikke at opdateringen hele tiden gentager sig og jeg skal acceptere det her er  jeg nok nødsaget til at afinstallere spillet.

 

Tusind tak EA – I er virkelig blevet tunge at danse med – for ikke at glemme alle de penge man har lagt i et nu efterhånden forældet over 7 år gammelt spil. FØJ det er en ommer.

Loading