Det tager lang tid at bygge sådan et større nabolag op. Udover det er jeg forfærdelig grundig med deltaljerne og indretninger til huse og bygninger – så ja der er et stykke vej endnu før jeg kan begynde at spille.

Jeg har denne gang i sær valgt mine Store ting ind – for når man deler noget kan man jo ikke anvende disse ting – men det har jeg nu rådet bod på denne gang – da det jo kun er mig selv der skal spille nabolaget.

Nabolaget vil derfor få et lidt gammeldags præg – da jeg har gjort brug af de mange offentlige bygninger der er kommet med Store – blandt andet Simmergornalstræde.

Brandstationen er dog fra Drømmejob pakken hvor jeg har anvendt Verona brand stationen og bygget lidt ekstra til.

Jeg har desuden beholdt Trinitatis kirke som fulgte med det oprindelige Danmark.

 

Brandstationen – i baggrunden politi og militær
brand/politi/Teater/Biograf
Fyrtårnet – og Simmergornalstræde – samt til venstre Rådhuset

Loading