Jeg har leget lidt med denne pakke – og ja det er en mager omgang – det er mit første indtryk af den. Måske er EA nået til den vej hvor det skal trækkes i langdrag og vi i bitte små portioner får “et eller andet” serveret som om det var noget stort ? Hmm

Anyways så er der ikke så meget i pakken – lidt nyt hår (frisurer) nogle skabs senge hvoraf en af dem kan være et farligt bekendtskab for simmeren.

Lidt småborde, møblement,  lamper, pynt og tøj for lige at nævne det lidt der er med. Udover det kan man nu indstille sengene til de enkle simmere så det passer ham/hende – man kan altså opgradere uden at skulle købe en ny seng f.eks. – Man kan også sætte TV på almindelige små borde hvilket man ikke kunne førhen.

Og så er der det at bygge småt – hvad indebærer det helt præcis?

Man skal ind på en grund og så skal man oppe i venstre hjørne under grundens egenskaber markere om det er en almindelig beboelse eller en Tiny grund – man vil lave.

markere hvad man vil lave

 

Vælger man en tiny grund – så er spille reglerne således at den IKKE må overstige 100 felter beboet område – det kan man fordele på 1 eller flere plan som man har lyst til. Går den over de 100 felter får man beskeden at der ikke kan bygges mere. Vil man lave altan i det øverste eller nederste af huset gælder det som beboet område.

 

Jeg prøvede for sjov skyld at bygge et hus – uden en masse dikkedarer. Jeg besluttede at lave en altan på den øverste del af huset – men det måtte jeg droppe og lave tag i stedet da den røg over de 100 felter. Jeg kunne selvfølgelig havde arbejdet på at ændre nogle ting så altanen kunne komme med – men havde ikke lige den fornødne tid til det der.

 

Hvis man ser på Paddehatte huset som jeg oploadede den anden dag og det der Tiny hus som jeg byggede i går – de ligger på samme størrelse grund – så er Paddehatte huset bare 12 felter større – altså 110 felter i alt mod tiny huset 98 felter.

 

Paddehatte huset til venstre
tiny house til højre

 

Når det er sagt så er der jo selvfølgelig en besparelse for simmeren når det bygges på en Tiny grund – da huslejen så bliver billigere og det er selvfølgelig en fordel hvis man f.eks. spiller fra fattig til rig konceptet.

Stuff pakken koster 79 kr. så ikke nogen stor udskrivning.

Til sidst vil jeg sige – at hvis EA virkelig havde villet gøre  noget, i den retning som kunne bruges i stor stil – så skulle de have lavet en verdens editor som man har i Sims 3 – hvor du kan fjerne de grunde du ikke vil bruge i dit nabolag og selv ligge de grunde ned du vil/kan bruge – du kan bygge helt ned til en 10×10 grund og op til en 64×64 grund i Sims 3 – det er noget jeg har benyttet rigtig mange gange – det er ganske enkelt genialt – og det kunne de godt have tænkt ind i Sims 4 – med tanke for alle de ubrugelige  store grunde der er i nabolagene rundt omkring i spillet.

 

Jeg har ikke konstateret fejl i Sims 4 – opdateringerne fungerer til nu – hvilket er rigtig rart for en gang skyld 😉

 

 

Loading