Den nye stuff pakke der kommer d. 21. januar – handler om hvordan man kan bo småt, for små penge. Hvis man er vild med at spille rags to riches – altså at man starter med få penge på lommen og så udvider efterhånden som man får flere midler mellem hænderne er pakken jo en oplagt ide. Den indeholder en funktion hvor man kan vælge det der hedder en “tiny grund” og som man køber for få midler.

Jeg syntes dog at der er alt for få ting med i pakken – syntes ærlig talt den virker lidt fesen hvad inventar og tøj angår – og faktisk er det jo nemt nok at bygge et lille hus uden pakken – dog får man så ikke de økonomiske ting med – som den før omtalte funktions valg knap.

I dag har jeg bygget et lille hus – og det er faktisk svært for mig, da jeg ikke er vant til at bygge den slags små huse.

Jeg har bygget i Newcrest – på en 20×30 grund.

Huset er bygget på 8 tern i bredden og 9 i længden – og det kom der dette hus ud af. Jeg har derfor brugt en del tid på at anlægge en have.

 

 

Det er faktisk ret sjovt – at prøve at stuve tingene mere sammen – jeg vil derfor udfordre mig selv til at prøve at bygge flere af den slags huse.

Loading