Årets sidste kalenderblad er nu vendt – i morgen hedder det 1. januar 2020 – vi tager hul på et nyt årti.

Jeg plejer ikke normalt at lave Nytårs forsætter – men denne gang kunne jeg se at jeg i min kalender havde skrevet følgende:

 

 

Ordene taler jo for sig selv. Jeg kan godt huske jeg skrev det for nogen tid siden – hvor der var kommet endnu en pakke til Sims 4 og som skabte en masse problemer og fejl – jeg tror det var Sulani pakken når jeg lige tænker mig om.

Nå men hul i det – jeg har tænkt mig at holde ved – og jeg ved godt de fleste dropper deres forsætter efter en kortere eller længere periode – men den største grund er jo alle de penge man lægger ned i EA’s lommer – det irriterer mig grumme meget og ydermere er EA jo på kollisions kurs – med det bliver det mere og mere sandsynligt at vi får flere fejl at se, fordi der så spares de forkerte steder. Det er os spillere det går ud over.

Heldigvis findes der uendeligt mange andre spil og det tror jeg – jeg kommer til at fylde det nye år noget mere med.

Jeg ser jo også på besøgstallet her på siden – de rasler ned – for jeg tænker der er lige så mange som jeg der ikke gider The Sims mere. Jeg vil dog forsætte med Sims 3 ind i mellem – da det stadig bringer en masse glæde.

Med det – Godt Nytår 2020 – til de der kommer her forbi.

Loading