Victorian Retreat har nu ændret betegnelse til Victoria Bay.

For 2 dage siden eksporterede jeg nabolaget til Sims 3 og er nu i gang med at sætte beboelser og offentlige bygninger ned i nabolaget,

Jeg arbejder lidt spredt rundt om i nabolaget mens jeg ser hvordan bygningerne tager sig ud i forhold til omgivelserne.

Planen er lige nu at der skal være et såkaldt finere område med huse ned mod stranden – og længere ovre ved den bagerste sø mere spredt beboelse og mere almindelige huse. I selve by området, er planen at beboelser skal ligge lidt tættere på hinanden. Der skal laves en del park anlæg både til offentlig benyttelse men også til pynt uden at simmerne kan komme der. Planen er et rigtig grønt nabolag, som skal virke lidt gammeldags med moderne indslag her og der. Altså ingen højhuse, lejligheder og den slags.

 

Her Laura Ingalls Wilders hus

 

Jeg har hentet forskellige huse som jeg har liggende i mine gemte mapper – blandt andet Laura Ingalls Wilders hus, Boone Hall plantation, Bette Davis hus, Judy Garlands hus mv, som jeg sætter ned her og der, hvor jeg syntes de passer.

Jeg skal naturligvis også bygge noget nyt – specielt til by området. Det vil tage tid, men er noget jeg hygger mig en del med.

 

Lauras hus fra oven med kig til den bagerste sø

Loading