Jeg byggede mit allerførste nabolag til Sims 3 tilbage i 2010-2011. Nabolaget blev bygget på en lille platform da jeg dengang var ny udi nabolags byggeri. Meningen var et lidt gammeldags victorian nabolag og det kom jeg til at spille en del historier i, da det var færdigt. Det var jo inden der var kommet ret mange pakker og udvidelser til Sims 3 – jeg byggede det – så derfor har der aldrig været regnvejr, sne og skiftende årstider i Willow Bay.

I mellemtiden har jeg fået ny PC 3-4 gange og desværre er filen med Willow Bay gået tabt. Jeg har stadig billeder “derinde” fra og dem har jeg brugt til hjælp til  at forme et nyt nabolag i samme stil og efter min hukommelse.

Denne gang har jeg dog valgt at bygge det op på en større platform – og brugt en medium skabelon. Det betyder flere veje og et større strandområde, hvor simmerne både kan bade og fiske. Jeg har udelukket dyk områder – fordi jeg netop går frem efter ideen bag det første nabolag. Jeg bruger dog alt hvad jeg har til rådighed af spawners mv. der er kommet med efterfølgende pakker. Og det betyder også at nabolaget selvfølgelig vil blive anderledes da mulighederne er flere. Jeg har også valgt mere gammeldags veje og valgt cement brostens modellen – for ekstra kontrast.

Nabolaget kommer til at hedde: Victorian Retreat.

Igen, da vi ikke længere kan komme ind i spillet fra CAW er Screenshots taget fra min maskine. Jeg vil derfor heller ikke ligge så mange billeder op, før jeg er så langt at jeg kan eksportere det til Sims 3.

 

Victorian Retreat (strandområde)
Fyrtårnet
Sø området

 

Fra Willow Bay nabolaget

 

Willow Bay fyrtårnet
Sø området i Willow Bay
Willow Bay søen

 

Loading