Kaia og Felix begynder igen at passe deres arbejde. Kaia med læge gerningen og Felix i videnskabs afd.

Det betyder lange arbejds dage og knap så meget frihed. Felix vælger at være hjemme og læse bøger og se fjernsyn – men det gider Kaia ikke. Hun vil hellere ud da det er det hun bedst slapper af med. Hun savner at kunne dykke – men tiden er der ikke rigtig lige nu. Efter arbejds tids ophør – som nu strækker sig til ved 19 tiden – tager hun andre steder hen for at slappe af og stresse ned.

En dag er hun i den mystiske park – da hun skal vaccinere “folk” gennem en bestemt tids periode. Efter det er overstået, beslutter Kaia at blive i parken og lede efter alfer

 

på alfe jagt

 

Bagefter går hun ned i den underjordiske bar og få lidt at spise

underjordisk bar

 

Mens hun spiser spekulerer hun over forholdet til Felix. Hun holder af ham – men ikke sådan rigtig for alvor – og lige nu er det egentlig ikke det hun vil.

Kaia beslutter at tage en afsvalende svømmetur – det er blevet aften og det har været en lummer dag – også arbejds mæssig.

svømmetur

 

Efter at have svømmet lidt rundt får Kaia “besøg” af to hajer og dem har hun ikke lige tænkt sig at have med at gøre – så hun kommer op af vandet og får sit tøj på igen. På hjemvejen beslutter hun at tage i biffen og se en film. Hun håber Felix er gået i seng når hun kommer hjem.

 

i biffen

 

Kaia kører hjemad i dystre tanker – “det går jo ikke det her, når jeg skal passe mit arbejde” tænker hun. Den er langt over midnat, da Kaia når hjem.

hjemad

 

Felix sover og virker ikke til at vide at hun kommer hjem og forsigtigt ligger sig i sin halvdel af sengen.

Den næste morgen er hun oppe igen og får noget morgenmad. Felix har forskandset sig med en bog i stuen og de to får ikke set eller talt med hinanden før de tager på arbejde.

Efter arbejds tids ophør har Kaia stand by på hospitalet – hun beslutter ikke at tage hjem – men tager i stedet til “den nørdede butik” Her spiller hun bordtennis og får lidt mad. Hun køber også nogle nye tegneserier.

 

spiller bordtennis

 

Da hun ud på de sene timer vender hjem har Felix skiftet dobbeltsengen ud med to enkle senge – “ok hvis det skal være sådan – såå” så får det blive. Træt går hun i seng – men Felix vælger at sove på sofaen.

 

ny sengefordeling

 

Felix på sofaen

 

Dagen efter er der travlt på hospitalet – så Kaia får ikke mange ledige stunder. Hun skal sidst på dagen undersøge hvorfor hospitalets bestillinger er så længe om at komme.

Kaia på vej til møde

 

Hun får at vide at det er Rådhusets ekspeditions tid der forsinker leveringerne og at hun skal tale med Chefen for afdelingen. Kaia får fat i Chefen – han er temmelig stiv at snakke med – men lover til sidst at få bestillingerne igennem

 

taler med chef

 

Det er sent og Kaia er træt – så hun beslutter at tage hjem uanset hvordan stemningen så er.

Felix er igen i gang med at læse – fjernsyn og musikanlægget kører for fuld skrue og så får Kaia nok.

Hun ser rødt og konfronterer Felix med hans ligegyldighed, gøren og laden. Det ene ord tager det andet og ender med at Kaia smækker Felix en på goddagen

 

Felix får en på goddagen

 

Kaia siger koldt ” Jeg sover i teltet udenfor. Når jeg kommer hjem i morgen flytter jeg herfra. Det her forhold har ødelagt alt det jeg har opbygget her så jeg bliver her ikke. Du kan beholde det hele”

Felix stirrer med forfærdelse på Kaia – han kan se hun er meget vred, og mener hver ord hun har sagt –  og ja han har ikke lige været som han burde.

 

Kaia sover i Telt

 

Kaia er rædbrækket da hun møder på arbejde – men hun kaster sig over sine pligter, så må de dystre tanker komme senere. Efter arbejde er hun igen på Stand by på hospitalet. Hun har spottet en grund som er tilstrækkelig langt væk fra Felix – den har hun købt og det er her hun nu tager til.

på vej væk

 

Kaia slår sit telt op – her må hun nu tilbringe natten – mens hendes nye sted bliver opbygget. Hun kan heldigvis både få mad, bade mv. på hospitalet – så det skal nok gå. Hun vil ikke bringe Betty ind i det her – hun må vise hun kan selv.

 

nyt sted

 

Det er en større grund Kaia har anskaffet. Hun har planer, for fremtiden. Planer som kun omhandler hende selv.

Forsætter Kaia lægegerningen? Hvordan får hun bygget sit nye sted op? Og vil hun finde freden med sig selv?

Følg med i næste afsnit.

 

 

 

Loading