Jeg har hentet min allerførste familie ind i Sims 4 igen – Steen og Stine Kablufsky som jeg lavede tilbage i 2014

Jeg vil nemlig gerne finde ud af hvad der fungerer/ikke fungerer på en hav grund der ligger ude ved vulkanen. Og da de er to er det nemmere at holde deres humør oppe.

Som spillet kører dukker der mere og mere skrald op rundt omkring – det er selvfølgelig ligesom i det virkelige liv – men ikke lige det jeg gider at spille med hele tiden.

Både Steen og Stine har allerede fjernet skrald omkring deres grund

 

 

Jeg har bygget et relativ lille hus – og her indrettet med det mest nødvendige. Udover det har Stine og Steen nogle udendørs aktiviteter de kan holde sig i gang med – når de da ikke lige snupper vandscooteren og tager sig en tur.

Den eneste større aktivitet på øen er den bette bar som de kan besøge – her har jeg opsat “ødelands maskinen” så simmerne kan købe fornødenheder. De kan naturligvis også lede efter nogen af dem rundt omkring – men da jeg ikke er spiller med den fornødenhed, kommer mine simmere ikke ret tit ud for den slags – de må købe dem hvis de skal bruge dem he he.

 

 

Hov hvor blev baren af?? ja fejl optræder desværre sommetider i spillet.

 

 

 

Om natten foretrækker Steen og Stine at sove i deres telt – da det kan blive for varmt indendøre.

 

 

Jeg har endnu (desværre) ikke oplevet regn eller torden i nabolaget – men er startet om foråret og nu er det blevet sommer – men det kommer forhåbentlig snart.

 

En af dagene kommer jeg med min vurdering af Tropelivs pakken – selvom den kun har 5 dage på bagen har jeg allerede dannet en mening om den.

Loading