Jeg spiller lige nu både med Sims 3 og 4 og må sige at kontrasten mellem de to spil er ganske overvældende.

Mine øjne har det rigtig godt når jeg er inde i Sims 3 – som forekommer mig at være mere naturlig i farver end Sims 4.

Det er aldrig slået mig at Sims 3 virkede forkert i grafikken – men det gør det til gengæld i Sims 4. Her er der bare ikke sparet på farveladen og man tror man befinder sig i et kunstig tegnet univers. Jeg kunne drage sammenligningen til filmen om Mary Poppins.

Jeg kan ikke finde andre sammenlignings grundlag fra Sims 3 til 4 – for det er sådan jeg oplever det. Man træder fra den virkelige verden over i en tegnet – eller rettere malet verden ligesom skuespillerne gør det i Mary Poppins. Og der er virkelig brugt farvelade i Sims 4 – alt ser malet ud – deres ansigter – make up – tøjet – så selv håret ser kunstigt ud i Sims 4. Faktisk minder det rigtig meget om en tegneserie.

Jeg kom til at tænke sådan da jeg her i aften vendte tilbage til Sims 3 efter at havde spillet Sims 4 nogle dage – og her gik det op for mig at det sikkert er en af grundene til hvorfor jeg ikke er så glad for Sims 4.

 

Se bare nedenstående billeder – det er ikke svært at se hvad der er hvad

 

Loading