Med Davids fødsel er der igen vendt op og ned på alting hos familien Waston.

Emma er ramt af tristhed – hun har det meget svært med at skulle dele en lillebror med sine forældre – for hendes mor er jo – nå ja temmelig barnlig – men samtidig savner hun også at hendes mor træder lidt i karakter og bliver en rigtig mor for hende. Emma har det svært i skolen og hun hænger kun lige med. Hvad kammerater angår – så er der ikke mange af dem. Når hun vender hjem er hun ofte på sin egen boldbane og må varme mad til sig selv – samt få lavet sine lektier. Hun er træt og trist når hun skal i seng om aftenen

Emma venter på sin mad
Må spise alene

 

Aidan er i dystre tanker – han kan ikke glemme den fremmede der pludselig stod i soveværelset og han har følt sig træt og uoplagt siden. Han forsøger at finde en løsning på hvad han bør gør – noget drager ham mod vampyr verdenen og en anden del af ham siger han skal holde sig langt væk. Den samme aften får han jaget endnu en vampyr ligende person væk fra sin grund. Aidan er virkelig vred og sikrer sig at huset er låst forsvarligt af. Der skal ikke ske hans familie noget.

Aidan er vred

Emilia føler stor glæde over sin søn. Hun sørger godt for ham og samtidig får hun et vist overskud til Emma – som hun prøver at løfte humøret på

løfter humøret på Emma
pusler om sønnen

Emilia føler hun har fået sin anden ungdom tilbage – så hun har købt nyt tøj og fåt en ny frisure – så hun ligner en mere normal mor – som hun selv udtrykker det.

Aidan beslutter at fortælle Emilia hvad der er sket med ham – og Emilia får et chok. Aidan forsikrer om at han har styr på det – men at to på vagt er bedre end en – da de også har ansvaret for deres børn.

Emilia bliver chokeret

 

Da Emma er taget i skole dagen efter beslutter Aidan sig for at løbe en tur i nabolaget. Han er stadig træt og føler sig drænet med har lyst til frisk luft.

Hjemme igen falder han i dyb søvn – men er glad for at han fik turen rundt i nabolaget.

Aidan på løbetur
Aidan tager sig en lur

 

Tiden går – Emma passer sin skole – men ikke med begejstring. Hun er nu så langt ude at hun begynder at lave gale streger

ÅH ÅH Emma

Men så træder Emilia i karakter og tager sin datter under kærlig behandling. Hun beder Emma om at opføre sig pænt og kaster sig ud i en lang forklaring om at vi alle har et ansvar over for hinanden.

Emilia holder tale for Emma

Peptalken hjælper og Emma går i gang med at rydde sine narstreger væk

rydde op

 

Bagefter sidder Aidan, Emilia og Emma foran TV og spiser aftensmad. Da de er færdige med at spise går Emilia ind til David mens Aidan spiller spil med Emma

aftensmad
Aidan spiller et spil med Emma

 

David er nu blevet en tumling og er på vej til at opdage sin verden

 

Jeg kan gå
Jeg kan danse

 

Da familien er gået i seng – sidder Aidan hensunket i dybe tanker – Hvad skal han gøre ? Noget drager ham ? og andet siger han skal lade det ligge. Han vil gerne på ferie med sin familie – han føler de trænger til at komme væk. Via hans tablet ved han at noget af svaret kan ligge i Forgotten Hollow – skal han tage dertil? Eller skal han bare tage sin familie med på ferie?

Det må vi vente at se til næste afsnit

Loading