Tiden nærmer sig nu hvor Emilia skal føde sit andet barn. Som altid tager hun det roligt og dyrker sine interesser udi barnlighed – leger med Emmas legetøj – ser masser af TV på børnekanalen. Derudover har hun også alle de “lyksaligheder” en graviditet medfører. Det indbefatter at hun render på toilettet – går i bad – spiser – sover på alle tidspunkter af døgnet. Hendes moderkærlighed er måske nok stor over for Emma – man hun evner ikke at sætte sig ordentlig ind i Emmas verden – så her må Aidan træde til og hjælpe og anvise Emma så meget som muligt.

Emilia får Aidan og Emma til at danse

 

Emma passer sin skole. Hun står selv op og bliver klar – samt får morgenmad før hun tager med skolebussen. Når hun er hjemme igen passer hun mest sig selv eller snakker med sin far. Hun ved godt der ikke er helt så meget at hente hos sin mor – men hun holder nu alligevel meget af sin mor.

En nat vågner Emma og er bange – for der er helt sikkert monstre under hendes seng.

Emma vågner og er bange 

Med angsten siddende i sig lister hun ind til Aidan og Emilia. Her vækker hun sin mor. Emilia står op og forsøger at berolige Emma. Emma vil dog have hun skal komme ind så hun kan se monstreret der gemmer sig under hendes seng.

Hjælpen er på vej Emma

 

“Du kan se der er et monster mor”

Emilia siger at det kan hun sandelig se – at der er et monster under sengen. “Men det skal jeg nok får væk” siger Emilia og henter en speciel “monsterspray” som hun nu sprayer med mens hun siger “monster gå væk”

Emilia bruger monsterspray

 

Emma går i seng igen – helt overbevist om at monsteret nu er væk.

 

Dagen efter da Emma kommer hjem fra skole kan hun mærke at Emilia virker lidt underlig. Emilia fortæller sin datter at den nye lillebror – eller søster snart vil komme. Emilia hviler så meget hun kan og i mens spiller Emma dukke teater for sin far.

Dukke teater

 

Emilia har lavet aftens mad – veerne er så småt i gang  men energi skal der til.

familien spiser aftensmad

 

Da Emilia og Emma er gået i seng – sidder Aidan ude på havebænken. Han har sagt Emilia skal kalde hvis hun får brug for ham. Han er fuld af bekymringer – for rygtet vil vide at der vandrer en mystisk person rundt i nabolaget. Han skulle være høj og tynd samt meget lys i huden og alle er blevet bedt om at låse godt af.

Aidan går ind og sørger for at der er låst af på både hoveddør som havedør. Aidan går i seng.

 

Ud på natten – mærker Aidan en mærkelig kold vind i soveværelset og han føler sig bedøvet på en eller anden måde. Der er en mærkelig grønlig røg som får ham ud af sengen. Han nærmest svæver ud af sengen. Aidan er ude af stand til at foretage sig noget som helst – han er helt i personens magt som befinder sig i hans soveværelse.

av for den

 

Aidan er helt væk

Den fremmede får omsider nok og slipper Aidan der falder om på gulvet med et ordentligt brag. Lige så lydløs som han kom ind – lige så lydløs forsvinder han igen.

Aidan ligger nu på gulvet ude af stand til at gøre noget

Aidan er gået i gulvet

 

Tidlig om morgen er Emilias veer blevet kraftigere. Hun får fat i en barnepige og får vækket Aidan op. Hun forstår slet ikke hvorfor han ligger der på gulvet??

Aidan er noget konfus og har det rigtig skidt – men han tager med Emilia til sygehuset

 

Emilia skal føde

 

Fødslen er hurtigere anden gang og på under et par timer bringer Emilia en søn til verden

Emilia bringer en søn til verden

Efter at have hvilt sig lidt – tager Emilia og Aidan hjem med den nyfødte søn – som de giver navnet David.

Emilia viser sin søn frem til Emma – som nu er blevet storesøster

Emma møder sin lillebror

 

Emilia forlader rummet og i mens snakker Emma med sin lillebror.

 

Hej David

 

Emilia lægger sig for at slappe af og i mens er Aidan på nettet. Han har det rigtig skidt og vil lige nu ikke sige noget til Emilia. Han forsøger at hitte ud af hvad der er sket med ham. Han har to dybe bidmærker i siden af halsen – og det eneste han kan finde om det er vampyrer.

Men for pokker der findes da ikke vampyrer?? Eller gør der??

 

Aidan prøver at finde svar

 

Hvad sker der nu?? Bliver Aidan en vampyr? Og hvad med Emilia og børnene?? Og endnu et stort spørgsmål – Vil han vende tilbage??

Det vil jeg se om jeg kan give svar på i næste afsnit 😉

Loading