Jeg skal med det samme sige at jeg ikke har spillet så meget endnu. Men det jeg har spillet giver mig igen indtryk af en pakke som igen er gjort større end den i virkeligheden er!

Grundlæggende finder jeg ikke pakken så god igen – den minder en del om Granite falls pakken – blot med den forskel at Granite Falls pakken er mere interessant.

Forskellen består i at dine simmere skal være ret velbeslået for at kunne rejse til Selvodorada – da der ingen muligheder er for at leje en teltplads – man skal leje sig ind i forskellige huse til forskellige priser fra 200-over 700 simoloner pr. døgn. Sagt lige ud så må din simmer ikke være fattig. Det koster også at købe de forskellige ting man skal bruge. Fra start får man edderkoppespray og machete i sin inventarliste når man rejser dertil – men alt det andet skal din simmer selv købe

For at gøre fremskridt skal din simmer styrte rundt og finde ting han/hun kan grave ud – det forbedrer sig efterhånden som håndeladet bliver bedre. Og nye ting vil dukke frem de forskellige steder. Du kan ikke bare vade ind i de forskellige områder – heller ikke markedet før du har et vist niveau.

Det finder jeg meget dårligt og forringer i hver fald min interesse for området. Granite Falls har også udfordringer i den retning – men her virker det hurtigere fremad.

Det her er udelukkende min vurdering og baser sig på min spil situation!!

Jeg måtte rode godt og grundigt rundt i alle de ting der følger med pakken – men næh nej – visse ting kan du kun købe på markedet og har du ikke niveau nok – varer det en tid før man får afgangen dertil.

Til nu er jeg skuffet og pakken, da den slet ikke har vist sig at leve op til det der er blevet omtalt omkring pakken.

Opgivet har jeg dog ikke – men vil måske sætte ind med en yngre simmer – for de skal da starte tidligt hvis de skal nå noget.

Udover det er det nogle flotte omgivelser – ingen tvivl om det 😉

 

 

 

Loading