Man kan vel egentlig ikke blive overrasket over at der er problemer med Origin!!

Den 29. november blev origin opdateret til nyeste version 10.3.2.64936 – 0

Jeg var “inde” og spille Sims 3 og den følgende dag var min origin side blank

Sådan ser den ud

skaermbillede-2016-12-04-14-35-45

Man kan ikke trykke på noget da INTET virker.

I fredags afinstallerede jeg origin da det måske kunne være en fejl i opdateringen – men da jeg ville hente den ind igen – kunne den ikke installeredes – forinden havde jeg dog ved at trykke på Sims 3 ikonet på mit skrivebord været inde i spillet – men da det hakkede og frøs en del blev det ikke til meget spillen da det ikke var til at holde ud.

Jeg har nu læst mig frem til i dag søndag – da intet stadig ikke virker at det er et generelt problem her i Europa. Det trøster mig lidt at det ikke kun er mig der har problemet – men det betyder jo at folk generelt IKKE kan få adgang til deres spil på origin – og det er simpel hen for DÅRLIGT og gør nu at jeg alvorligt overvejer om jeg gider det her mere. Alt for mange gange har origin vist sig at indeholde problemer for de spil man har liggende hos EA – jeg er ved at miste tilliden fuldstændig – men samtidig ærger jeg mig rigtig meget over alle de penge man har smidt efter det hele – æv æv æv

Loading