Jo jo – nu er det jo blevet efterår og mere til at være indendøre – så minsandten om jeg ikke lige fik fundet mine Sims spil frem fra gemmerne igen. De har nu hele tiden ligget der på min computer og dermed jo været “aktive” for man kan aldrig vide med mig.

Der var naturligvis en masse opdateringer da jeg fik åbnet Origin – både Origin og Sims 4 skulle opdateres til nyeste version. Det blev nærmest gjort automatisk – så det skulle jeg ikke selv bøvle med. Som det første var jeg “inde” i Sims 3 og sætte min Britain Islands i gang – og her blev det straks vinter – for jeg har ikke fået rettet på årstiderne og den stod automatisk på vinter.

Nu får vi se om jeg kommer ind i Sims 4 også for der er jo i mellemtiden kommet nye ting til – samt en ny udvidelsespakke lige rundt om hjørnet (3. november) og den ser rigtig spændende ud – så måske en julegave? 😀

At det er vinter i Britain Islands kan ses på det her billede som jeg lige snuppede.

Britain Islands
Britain Islands

 

Loading