Jeg har fået installeret Sims 2 på min computer – og efter lidt justering er det nu kommet til at virke.

Det er jo som at tage en rejse til en svunden tid og man genoplever alle de glade Sims 2 dage – ren nostalgi.

Ting man har glemt at spillet indeholder – simmernes anderledes ageren end man ser i forhold til Sims 4 f.eks.

Et eksempel: I sims 2 er vi  på en cafe. Simmerne myldrer ikke rundt mellem hinanden – din spil simmer kan komme til og få sin kaffe uden at blive trådt hen over, gået foran af nogen. Din spil simmer kan også have ønsket om at købe kaffe eller drink til en udset simmer – som så kommer op og tager det han/hun skal have – alt foregår uden kaos.

I Sims 4 er vi i en cafe. Din spil simmer vil gerne have en latte – han/hun bestiller – den ene gang efter den anden – alt muligt mylder af 8-10 simmere vrimler rundt mellem hinanden – nogle dratter om på gulvet og sover i kamelstilling – vågner op igen og stiller sig op. De ævler og kævler med hinanden og min spil simmer har stadig ikke fået sin latte – nogle gange lykkedes det at få den kaffe der bestilles andre gange opgiver jeg og sender min spil simmer hjem i stedet for. Et stort kaos også fordi mange simmere smelter sammen – går igennem hinanden og mange andre “sjove” ting.

Derfor var det en glæde at se Sims 2 igen – her er ro på og dine spil muligheder giver meget mere overblik så spillet bliver mere afslappende at spille.

Et andet eksempel er den måde de hilser på i Sims 2 – de kindkysser, krammer, giver hånd og er i det hele taget meget hjertelige.

Her lidt billeder fra Sims 2

spiller spil
tager på arbejde

 

Ang. bilerne i sims 2 – så er det en helt fryd at se hvordan de sætter sig rigtig ind i bilen og lukker døren – i modsætning til Sims 3 hvor de render ud til fortovskanten, knipser i fingrene, bilen dukker op og så sidder de i den. Her kan man jo i modsætning til sims 2 følge bilen rundt i hele nabolaget – men sjovt at se funktionen i sims 2 igen.

 

Dirk spiller Sims 3
på cafe
snack automaten
lommetyven

Det er uvist hvor meget jeg vil få spillet – men tænker jeg kunne bruge spillet når jeg trænger til mere afslapning – i hver fald skal jeg da genopdage spillet på ny sådan hen af vejen.

Loading