Ermm mon nogen husker familien Waston 😀 ? Det seneste afsnit kom i oktober sidste år – og må indrømme jeg ikke rigtig har rørt mit sims 4 spil så meget 😉

 

Nå men skabertrangen kom over mig i dag og her er 6. afsnit af familien Waston.

Emilia, Aidan og Emma er flyttet til Willow Creek – her er de flyttet ind i et nybygget hus i et plan, så det er nemmere at holde styr på det hele.

Emma er blevet et barn og hun prøver at holde trit med sine meget forskellige forældre. Aidan er den som er praktisk anlagt og har styr på tingene og deres gang – hvorimod Emilia er et legebarn – hun elsker at synke ind i sin egen lille verden – som består af eventyr, op digtede historier og ikke mindst farverigt legetøj. Hun knuselsker sin praktiske mand og finder livet nemt, da han jo sørger for at det hele kører som det skal. Hun elsker også sit barn – Emma, som nu er begyndt i skolen, dog finder hun Emma er lidt for meget til sin far og hans side, derfor prøver hun at være formanende – nok lidt for meget, for det ender altid med negativ effekt for Emma, som bliver trist og ked af det når hendes mor “leger” forældre.

En lørdag er Emma træt allerede ved 14 tiden så hun ligger sig i sin nye seng – på sit nye værelse og falder i søvn

Emma på sit nye værelse

 

Der kommer nye naboer på besøg – som Aidan og Emilia inviterer ind – og snart går snakken om stort og småt

nye naboer på besøg

Naboerne lader som om de er hjemme – de spiller på husets computere, de går i køleskabet og tager mad og i mens vimser Aidan rundt og ser til at alt går som det skal. Emilia danser i stuen til musik og har en fest. Emma dukker op og deltager i løjerne. Timerne går og endelig er den sidste gæst sendt ud af døren.

Aidan sender Emma i bad og derefter i seng – selv trænger han til et bad – og efter det bliver Emilia snakkesalig, så de to tager en længere snak om dagen der er gået. Derefter går de i seng.

Tidlig morgen er Emilia på færre – for hun er skrubsulten – men det går altså ikke med popcorn kl 5:30 Emilia – ikke når man skaber liv som du gør!

Temmelig gravid – så går det nok ikke med popcorn?

Emilia beslutter at hun heller må lave noget andet – så hvad med en omelet?

Omelet er bedre

 

Aidan foreslår en tur i parken – og den er både Emma og Emilia med på.

Vel ankommet kaster far og datter sig ud i at lege med dukkehus.

Aidan og Emma leger

 

Emilia leger også

Emilia leger

 

Emma og Aidan kommer til og Emma vil nu gerne vide hvordan Emilia har det? Hun er så spændt på den søskende hun snart får og spørger Emilia om hun må mærke på maven

Emma mærker på sin mors mave

 

Emilia er blevet sulten så hun går over mod boderne for at få noget mad. Aidan og Emma følger efter – men først skal Emma have et kram af sin far. Aidan er meget bevist om at der nu snart kommer en lille ny og det skal ikke gå ud over Emma

Far og Emma krammer

 

Emma vælger at få en hotdog – Emilia en hamburger og kaffe. Aidan nøjes med kaffe og snart går snakken om bordet

Familie komsammen

 

Aidan går på toilettet og så går Emilia  igang med at “opdrage” på Emma – som altid når Emilia kommer i det humør ender det skidt ud og Emma bliver trist og ked – så hun straks må have sat sine tanker på skrift ned i sin dagbog.

Dagen ender dog godt da Aidan kommer tilbage og løfter humøret på sin datter. Familien vender hjem – temmelig trætte efter dagen. Emma går i seng og det gør Emilia også. Hun er nu på vej ind i sit 3. trimester og barnet melder snart sin ankomst.

Hvordan vil det gå? Vil det nye barn bringe glæde? eller vil det hele blive endnu værre for Aidan?

Se det vil næste afsnit vise!

 

 

Loading