Emma er blevet tumling og Emilia og Aidan har haft travlt med at indrette et værelse til hende

Emilia er barnlig anlagt så hun sniger sig ind på Emmas værelse og leger med hendes legetøj og så havner det jo lige i hendes inventar liste (he he)

Nøjj godt jeg fik en barn så jeg også kan lege

 

Tumlingen Emma
Emmas fine værelse

Hverdagen har indfundet sig igen og Aidan er travl beskæftiget på sit arbejde hvor han nu er forfremmet til blogger. Emma bliver trist og ked af det når hendes far forlader huset for at passe sit arbejde – men hun har jo naturligvis sin mor og da Emilia jo er barnligt anlagt har de to det ofte sjovt.

Emma leger med sin mor
Emma får en flyvetur af sin mor

 

Emilia tager også Emma med i de forskellige parker og her render den lille rundt og forsøger at komme i kontakt med de andre simmere i parken. En dag har hun sneget sig ind på et offentligt toilet og plasket i toliet kummen – hvilket udløser en reprimande fra Emilia. Bagefter sidder de to i en sofa hvor Emilia læser højt for sin datter.

Sidst på dagen vender de hjem og så skal der pottetrænes og Emma have mad. Hun er ofte træt og må i seng før hendes far kommer hjem. Sommetider når Aidan hjem så han kan putte datteren for natten.

En dag da Emilia er i parken med sin datter begynder hun at tænke på at få sig et job. Emma er meget lærenem for hun underviser hende ofte i de basale behov og måske skulle hun sende hende i dagpleje? Hun ville givetvis have godt af kontakten til de andre børn og Emilia vil også gerne noget med sit liv.

Emilia læser for Emma
Emma sover
Emma lærer hvad de forskellige ting hedder

Loading