Jeg har bygget så mange gode nabolag gennem tiden og derfor vil jeg nu vise billeder af vinteren som den tager sig ud i de forskellige nabolag.

Et af de første – er et af de seneste jeg har bygget op med huse og simmere – er Seagull Bay.

Jeg er faktisk ret imponeret over hvor godt det bette nabolag er faldet ud. Det er her årets julehus 2020 ligger og det er der jeg tager udgangspunkt fra. Jeg vil besøge flere af de familier jeg har sat ned og se hvordan vinteren tager sig ud i de forskellige kroge af nabolaget.

Jeg må sige at i dette nabolag tager vinteren sig ud fra sin bedste side – her er virkelig vinter med tryk på vinter.

 

Julehuset 2020

I dette hus bor Dawn Biscuit sammen med sin beagle Wilma.

Skøjtebanen – Wilma graver

 

Uha Wilma har lopper

 

Men lopper kan man fjerne i denne maskine

en god gang vask

Ved Rådhuset ikke så langt fra Dawns hus er der demonstration. Det er en blandet skare der er ude – her i blandt spøgelser – spøgelser har vel også rettigheder (he he) – der demonstreres mod politiet.

øv øv ned med politiet

 

Inden døre har Dawn pyntet fint op til Jul

fin julepyntet stue
en ny morgen gryer

Vi forlader Dawn og Wilma og kigger andet sted hen i nabolaget. Her bor Rowan Black – hun er heks og arbejder på medicinstudiet.

Rowan Black i sin have
besøger ruinen
Broerne i Seagull Bay

Efter det besøger vi Amber og George Sunrise – de er spøgelser og George er på vej til vinter parken.

spøgelser kan godt snowboarde


 

Fra Seagull Bay haster vi videre til Pleasant view (Nydeligrup) som er et nabolag jeg byggede efter Nydeligrup fra Sims 2.

Det er et lige ud af landevejen nabolag med lige gader ligesom vi ser det i Sims 2 varianten.

Her har jeg sat Julie Gladilåget (astronauten) ned i et julehus og brugt hende som guide.

gaden hvor Julie bor
Julies julepyntede hus
Rådhuset på bakken
vintervejret set fra bakken
udsigt over byen
bygger iglo
sneen er tæt
noget af nabolaget fra oven

 

Britain Islands (Storbritannien)

 

Dette nabolag er et af mine absolut favoritter over dem jeg har lavet – kun overgået af Danmark.

Jeg har flyttet en simmer ind i et af husene beliggende i området hvor Irland befinder sig på kortet.

(Den simmer jeg er ved at spille der er faktisk blevet  så spændende  at  jeg kan danne en ny historie ud fra hende – mere om det senere)

 

Vi er i “Skotland”
den sydlige del af nabolaget
Aften – i forgrunden Martinas hus
“Irland”
Vintervejret fra sin smukkeste side

 

Danmark

Vi er nu i mit absolutte favorit nabolag – som jeg lavede for nogle år siden. Jeg bliver aldrig træt af at spille i dette nabolag og jeg har lavet om på beliggenheden af huse og bygninger mange gange for at forandre lidt på det.

 

Skagen strand
Limfjords området
Den lille Havfrue
Roskilde fjord
Roskilde fjord
Storebælts broen
Lolland/Falster
Midtbyen
Skagen området

 

Limfjorden mod Vesterhavet
Fyret
Mark og kig til byen
Vesterhavs området

 

Willow Bay

Dette nabolag er det allerførste jeg byggede – så det stammer en del år tilbage – for vi fik jo CAW (create a world) allerede i starten af Sims 3 æraen. Derfor er det også med skuffelse at jeg har måttet konstatere at årstidspakken ikke helt fungerer med dette nabolag.

Sneen vælter fint ned over nabolaget – men ligger sig kun på vejene samt oppe i højden. Men her er alligevel et par billeder.

 

Rådhuset i Willow Bay
Stranden med fyret
Willow Bay

 

30/12-20

Victoria Bay

 

Victoria bay er mit seneste byggede nabolag og jeg byggede det ud fra min hukommelse da jeg ikke kunne finde Willow Bay i mine gemmer. Derfor ligner Victoria udgaven altså dette nabolag en del og så er de alligevel forskellige.

Victoria Bay er det nabolag jeg spillede Louisa Bennet historien i fra start og til slut hvor hun blev Verdens frie leder – det er også hende jeg har ladet spille for galleriet med billederne der nu følger.

 

Victoria Bay en tidlig morgen
Markedet
Søen med piletræerne
Sø området
Rastepladsen
Rastepladsen og parken bagved
Skøjtebanen
vejen mod sø nr. 2
By parken
Sø nr 2
vinter aktiviteter

 

2/1-21   

Aurora

 

Aurora er et western nabolag som jeg byggede op for nogle år siden da kæledyrs og film pakkerne kom. Alle huse i byen er bygget i western stil – ligesom der er også er tænkt på mindre farme – det er her jeg oprindeligt byggede Ponderosa farmen som blev brugt i TV serien Bonanza tilbage i 50’erne.

Jeg er bidt af western stilen og kunne godt have ønsket nabolaget var lidt større – men man skal jo aldrig sige aldrig.

I Aurora bor Martina McFly – og hun har været guiden til at jeg kunne få taget vinterbillederne.

Dette bliver de sidste vinterbilleder – da de resterende to nabolag er trope baseret og det syntes jeg ser fjollet ud klædt i sne.

 

Aurora
en af gaderne
Martinas hus
Martinas arbejdsplads
en klar frost dag
skumring
Martina i en af parkerne
bagerste del af nabolaget
Udsigt fra Martinas hus
Aurora med byparken i midten

Opdateres—