Sims4ever.dk

Siden her har siden starten i 2009 handlet en del om The Sims  udgivet af EA/MAXIS – men det var Will Wright der i sin tid opfandt Sims og satte det i spil.

Jeg kom ind i “kampen” omkring Sims tilbage i 2000 hvor det første sims kom på markedet – siden da er nr. 2, 3 og 4 jo kommet til – hvor Sims 3 klart er min favorit i spil rækken.

Der er nu passeret 21 år siden det første sims kom på gaden og mangt og meget er også sket her – The Sims er ikke længere kun det spil jeg spiller. Jeg er de senere år kommet mere og mere i gang med andre typer spil – men indenfor simulations regi – herunder ANNO spillene, The Settlers, Simscity  og på det seneste Foundation. Udover det også Planet coaster og zoo..

I dag skal vi jo spille på forskellige platforme som Origin når det handler om Sims – men ellers er det platforme som Steam og Ubisoft jeg spiller.

 

Dette betyder også at siden her ikke længere kun handler om the Sims – men også de andre typer spil jeg kaster mig ud i – det vil der komme mere af hen af vejen.

Det er frit at læse med på siderne her – men der er lukket for kommentarer – vil man kommentere må man lave en bruger på www.sims4ever.dk/forum

 

Admin