1. afsnit – 2/7-21

Alt var fryd og gammen da Elvire giftede sig med Dexter og troede at de to nu havde en lys fremtid for sig. Men inden det hele kom i gang – blev Dexter en mørk aften skræmt til døde af nogle spøgelser og hvad værre var – at han selv blev et spøgelse.

Elvire flyttede Dexter og hende selv ind i Elvires bedstemors hus i Moonlight Falls – for nu gik planen ud på at komme så mange ånder til livs som muligt – noget måtte det koste nu hun havde mistet sin elskede mand.

Luften, lyset og atmosfæren er ikke god i Moonlight Falls så snart blegnede huden på Elvire så hun ligesom blev en skygge af sig selv.

Elvire Blacksmith – nu spøgelses jæger

 

Elvire kaster sig ud i spøgelsesjagten – hvor hun arbejder i aftentimerne og der er fart på for folk rundt omkring plages af de her hvilesløse ånder.

kemibordet er godt for logikken
første arbejdsdag

 

Elvire mærker hurtigt begejstringen tage over når hun forsøger at suge de hvileløse ånder til sig – allerede efter de første 2 aftener bliver hun forfremmet og modtager en belønning af kommunen.

jagten er gået ind
flere spøgelser

 

belønning

 

I sin fritid er Elvire ved computeren, kemi bordet og sin mand selvfølgelig. Selvom Dexter ikke er fysisk til stede er han noget af en charmetrold som Elvire har svært ved at modstå.

charmetrolden Dexter

 

Dexter kan jo ikke arbejde – for han er jo død og dermed dømt til at svæve hvileløs rundt. Han læser en del bøger, spiller klaver, skriver på computeren, laver mad og om natten sover han ved siden af sin kone.

lave mad
sove om natten

Elvire er i syv sind – for inderst inde ved hun at Dexter ikke har det godt og at hun burde give ham fri – men hun vil gerne beholde ham lidt endnu.

Dexter får rygmassage

 

Udover Elvire og Dexter består husholdningen også af Benhilda – som Elvire har mange samtaler med – det trøster hende at hun kan snakke med Benhilda om alt. Det er nogle gange lidt skræmmende når Dexter pludselig dukker op – for han går jo bare gennem væggene når han skal frem.

 

Elvire er nu forfremmet – og kan fange de ondsindede poltergejster hvilket hun får gjort i stor stil.

fanger poltergejster

 

Da hun er hjemme igen er Dexter i gang med at spille skeel – så Elvire går nedenunder og sætter sig ved klaveret i tunge tanker.

spiller skeel
Elvire i tunge tanker

 

2. afsnit – 9/7-21

 

Elvire elsker sin mand – eller skulle man sige hans spøgelse?  Hun har svært ved at give slip – men hun er samtidig begyndt at frygte Dexter. Han dukker jo op ud af det blå når hun mindst venter det og så har han det med at skræmme hende. Som tiden går bliver Elvire mere og mere usikker – hvilket gør at hun betror sig til Benhilda – som altid lytter til hendes bekymringer. Nuvel Benhilda er jo et skelet – men til gengæld opfører hun sig pænt.

Dagene går – Elvire passer sit arbejde og sine hobbyer – mens hun nøje forsøger at holde stand med Dexter.

Det her eksperiment gik vist ikke så godt
til gengæld går det godt med arbejdet
vi er gode venner?

 

Og hvad laver et spøgelse?? Dexter kan jo af gode grunde ikke arbejde – men han han lave mad, spise den og så er det sjovt at fiske.

på vej på fisketur
det er “livet”

Mens Dexter er henvist til sig selv prøver Elvire kræfterne af i træningscenteret. Som Spøgelsesjæger må hun være lidt adræt.

træner

 

Bagefter er det godt med en svømmetur i den nye pool

 

svømmetur ved nattetide

 

En nat bliver der indbrud – men det sover både Elvire og Dexter fra – ikke noget problem når Benhilda er i huset.

Tyven når ikke at stjæle noget som helst – men bliver fulgt til dørs af Benhilda.

Benhilda i aktion
så er det ordnet.

 

En dag ser Elvire at Dexter har taget sin gravsten frem – han har graveret den med “Her ligger Dexter – som døde af skræk”

Elvire fornemmer at Dexter er ked af det – og han forklarer at han gerne vil videre. De to tager afsked med hinanden og Dexter forsvinder.

Elvire kører til kirkegården og gravsætter Dexter.

Elvire har gravlagt sin mand.

Bagefter kører hun hjem – får lidt mad og så er der endnu et arbejde hun skal udføre.

Mens Elvire kører afsted

på vej til en klient

 

Hygger Benhilda sig

Når katten er ude

 

Elvire er nu Seance holder og det betyder hun har fået et specielt scanne apparat. Det får hun rigtig brug for for at lede efter spøgelser i et bestemt hus hun er ude i.

scanner for spøgelser

 

Hun finder to hvileløse sjæle – som er ret flabede – men det lykkedes at få dem suget ind i spøgelsesfangeren

spøgelse på spil
og endnu en

 

Det er langt hen på natten – men Elvire har endnu et job. Denne gang er det “bare” små ånder udenfor et hus hun skal fange.

Da det er gjort snakker hun med ejer af huset – hvor hun kaster sig ud i en større forklaring omkring spøgelser.

forklaringer

Det er næsten morgen da Elvire kører hjemad. Hun spiser et hurtigt måltid og går i seng for at sove. Hun skal jo i vælten igen ved 17 tiden.

 

 

 

 

Følg med i næste afsnit