1. afsnit – 2/7-21

Alt var fryd og gammen da Elvire giftede sig med Dexter og troede at de to nu havde en lys fremtid for sig. Men inden det hele kom i gang – blev Dexter en mørk aften skræmt til døde af nogle spøgelser og hvad værre var – at han selv blev et spøgelse.

Elvire flyttede Dexter og hende selv ind i Elvires bedstemors hus i Moonlight Falls – for nu gik planen ud på at komme så mange ånder til livs som muligt – noget måtte det koste nu hun havde mistet sin elskede mand.

Luften, lyset og atmosfæren er ikke god i Moonlight Falls så snart blegnede huden på Elvire så hun ligesom blev en skygge af sig selv.

Elvire Blacksmith – nu spøgelses jæger

 

Elvire kaster sig ud i spøgelsesjagten – hvor hun arbejder i aftentimerne og der er fart på for folk rundt omkring plages af de her hvilesløse ånder.

kemibordet er godt for logikken
første arbejdsdag

 

Elvire mærker hurtigt begejstringen tage over når hun forsøger at suge de hvileløse ånder til sig – allerede efter de første 2 aftener bliver hun forfremmet og modtager en belønning af kommunen.

jagten er gået ind
flere spøgelser

 

belønning

 

I sin fritid er Elvire ved computeren, kemi bordet og sin mand selvfølgelig. Selvom Dexter ikke er fysisk til stede er han noget af en charmetrold som Elvire har svært ved at modstå.

charmetrolden Dexter

 

Dexter kan jo ikke arbejde – for han er jo død og dermed dømt til at svæve hvileløs rundt. Han læser en del bøger, spiller klaver, skriver på computeren, laver mad og om natten sover han ved siden af sin kone.

lave mad
sove om natten

Elvire er i syv sind – for inderst inde ved hun at Dexter ikke har det godt og at hun burde give ham fri – men hun vil gerne beholde ham lidt endnu.

Dexter får rygmassage

 

Udover Elvire og Dexter består husholdningen også af Benhilda – som Elvire har mange samtaler med – det trøster hende at hun kan snakke med Benhilda om alt. Det er nogle gange lidt skræmmende når Dexter pludselig dukker op – for han går jo bare gennem væggene når han skal frem.

 

Elvire er nu forfremmet – og kan fange de ondsindede poltergejster hvilket hun får gjort i stor stil.

fanger poltergejster

 

Da hun er hjemme igen er Dexter i gang med at spille skeel – så Elvire går nedenunder og sætter sig ved klaveret i tunge tanker.

spiller skeel
Elvire i tunge tanker

 

2. afsnit – 9/7-21

 

Elvire elsker sin mand – eller skulle man sige hans spøgelse?  Hun har svært ved at give slip – men hun er samtidig begyndt at frygte Dexter. Han dukker jo op ud af det blå når hun mindst venter det og så har han det med at skræmme hende. Som tiden går bliver Elvire mere og mere usikker – hvilket gør at hun betror sig til Benhilda – som altid lytter til hendes bekymringer. Nuvel Benhilda er jo et skelet – men til gengæld opfører hun sig pænt.

Dagene går – Elvire passer sit arbejde og sine hobbyer – mens hun nøje forsøger at holde stand med Dexter.

Det her eksperiment gik vist ikke så godt
til gengæld går det godt med arbejdet
vi er gode venner?

 

Og hvad laver et spøgelse?? Dexter kan jo af gode grunde ikke arbejde – men han han lave mad, spise den og så er det sjovt at fiske.

på vej på fisketur
det er “livet”

Mens Dexter er henvist til sig selv prøver Elvire kræfterne af i træningscenteret. Som Spøgelsesjæger må hun være lidt adræt.

træner

 

Bagefter er det godt med en svømmetur i den nye pool

 

svømmetur ved nattetide

 

En nat bliver der indbrud – men det sover både Elvire og Dexter fra – ikke noget problem når Benhilda er i huset.

Tyven når ikke at stjæle noget som helst – men bliver fulgt til dørs af Benhilda.

Benhilda i aktion
så er det ordnet.

 

En dag ser Elvire at Dexter har taget sin gravsten frem – han har graveret den med “Her ligger Dexter – som døde af skræk”

Elvire fornemmer at Dexter er ked af det – og han forklarer at han gerne vil videre. De to tager afsked med hinanden og Dexter forsvinder.

Elvire kører til kirkegården og gravsætter Dexter.

Elvire har gravlagt sin mand.

Bagefter kører hun hjem – får lidt mad og så er der endnu et arbejde hun skal udføre.

Mens Elvire kører afsted

på vej til en klient

 

Hygger Benhilda sig

Når katten er ude

 

Elvire er nu Seance holder og det betyder hun har fået et specielt scanne apparat. Det får hun rigtig brug for for at lede efter spøgelser i et bestemt hus hun er ude i.

scanner for spøgelser

 

Hun finder to hvileløse sjæle – som er ret flabede – men det lykkedes at få dem suget ind i spøgelsesfangeren

spøgelse på spil
og endnu en

 

Det er langt hen på natten – men Elvire har endnu et job. Denne gang er det “bare” små ånder udenfor et hus hun skal fange.

Da det er gjort snakker hun med ejer af huset – hvor hun kaster sig ud i en større forklaring omkring spøgelser.

forklaringer

Det er næsten morgen da Elvire kører hjemad. Hun spiser et hurtigt måltid og går i seng for at sove. Hun skal jo i vælten igen ved 17 tiden.

 

3. afsnit  10/9-21

 

Elvire er flyttet til et mindre hus og taget Benhilda med sig. Den mindre grund passer hende godt og hun befinder sig efterhånden godt igen nu hun har begravet Dexter.

Det er blevet vinter i Moonlight falls – men spøgelser, ånder mv. bliver der ikke mindre af. Elvire passer sit job – men ind i mellem får hun også ladt batterierne op på andre måder.

snebold kamp med en fe

Elvire er igen på arbejde – “det er dog en forfærdelig masse ånder, poltergejster, og spøgelser folk skal sloges med” tænker Elvire – men hendes job skæpper godt i kassen.

på vej på job

Denne gang kommer Elvire dog på arbejde – for hun kan ikke helt finde det spøgelse hun er blevet tilkaldt for at udrydde.

scanner for spøgelser

Endelig langt om længe finder Elvire spøgelset som befinder sig i garagen

fundet

Men denne her ånd lader sig ikke fange frivillig

 

det genstridelige bæst
får hende på kornet
Farveller

 

Hjemme igen får Elvire lidt natmad og så skal hun i seng – kl blev næsten 3 før hun fik spøgelset fanget.

Et par timer senere er der indbrud – Benhilda er på pletten – men politiet når at komme. Tyven stikker af – men en lille snak skal man da have.

en politibetjent med vinger

Betjenten har travlt med at fortælle at hun måtte tigge og bede sin chef om at beholde sit job – Elvire er mest irriteret over at hun fik afbrudt sin søvn.

Det er juleaften og den starter Elvire ved at besøge sin mands grav

hulkene Elvire

 

Bagefter tager hun på festival pladsen.

bygger iglo

Efter en lur i sin iglo – er Elvire sulten

får mad
får malet fjæs

 

Juleaften slutter hjemme med at spise friturestegt is med bacon – Velbekomme

 

friturestegt is med bacon

I morgen er det den første forårs dag – og forhåbentlig venter der en forfremmelse til Elvire.

 

4. afsnit  – 25/10-21

 

Foråret lader da lige vente på sig – for sneen forsætter med at vælte ned. Elvire pakker julepynten væk og får fjernet julelamperne på huset – og pludselig er det lidt trist da det er gjort – men Elvire kaster sig ud i arbejdet igen med alle de famøse ånder og spøgelser der overrender Moonlight Falls.

på vej til rådhuset

 

hjælpe med en opklaring

Efter at Elvire har hjulpet med en mystisk opklaring tager hun hjem – hun kan lige nå en lur inden hun skal på arbejde.

snupper sig en lur

 

Og så kalder arbejdet

poltergejster har besat et hus

Bagefter haster Elvire videre til et hus hvor en masse hvileløser ånder svæver rundt og forstyrrer familien.

hvileløse sjæle

 

Det er langt ud på de små timer da Elvire er hjemme igen. Hun kaster sig i sin seng og falder i en tung søvn. Da hun vågner sidst på dagen mødes hun af en mærkeligt lys udenfor

mærkelig lys på himlen

 

Elvire når lige et hurtigt bad og måltid før hun atter må afsted og fordrive ånder. Denne gang er det en flok vrede spøgelser der har besat et hus.

Da de er af vejen haster Elvire afsted til skolen som er ramt af en række mystiske hændelser som hun må tage sig af.

mystiske hændelser på skolen

 

Igen er det sent da Elvire er hjemme – nu vil hun sove velvidende at hun er blevet forfremmet til krybsporer og tjener næsten 1200 i ugen. Det er heldigvis weekend så hun kan få en lille pause.

 

Om lørdagen tager Elvire ud i en mindre park – der står en mystisk ting der hun vil kigge nærmere på.

Elvire får et chok da tingen pludselig udsender en masse skarpt lys  og pludselig træder en mærkelig udseende person ud af lyset.

Han præsenterer sig som Emit og siger han kommer fra fremtiden.

en tidsrejsende

 

Emit giver Elvire en almanak hvis nu hun gerne vil kende til hvad der sker i fremtiden. Desværre er tidsportalen gået i stykker så Elvire må hjælpe med at samle kraft elementer sammen – for Emit kan ikke lige nu returnere til fremtiden.

Elvire tager hjem igen mens hun tænker grumme meget over situationen – gad vide hvad der sker i fremtiden?? – Nej det kan være ligemeget – tænker Elvire – men hun håber da at Emit kommer hjem igen.

Om aftenen er Elvire til fest – som hun ikke lige kan komme hjem fra

(spillet går i fejl og imens arbejder forfatteren grumme meget på en løsning – så der er en del frem og tilbage før det endelig lykkedes at få Elvire hjem igen)

(Udover det er der fejl der gør at Elvire og forfatteren ikke kan sende Emit hjem – så vi prøver frem og tilbage uden det lykkedes)

 

I mellemtiden er det blevet forår for alvor.

 

foråret er kommet

Elvire er dog blevet nysgerrig på hvad der vil ske ude i fremtiden – så hun køber sin egen tidsportal – som heldigvis virker.

 

Elvire er på vej

Efter en del hvirvlen rundt træder Elvire ud af portalen

og her møder hun Emit

Emit tager i mod Elvire

 

Elvire har fået at vide at hun har en slægtning så hun forlader Emit og snart træder hun ud i det mest mærkelige landskab hun nogensinde har set.

sælsomme omgivelser

 

Elvire har fået at vide at hun kan rejse med svævebanen – så hun tager derhen for at rejse afsted mod det sted hvor hendes slægtning bor.

på vej

 

Vel ankommet ser Elvire den største solenergi park hun nogensinde har set

sol energi

 

Elvire ankommer til huset og pludselig synker modet – hvad nu hvis han er mærkelig?

Så kommer Charles hende i møde

Elvires slægtning Charles

 

Elvire ser med det samme at det kun kan være hendes familie. Charles ligner hende en del – samme hårfarve og hud som hendes.

Hun går med ind – men samtalen starter uheldigt – da Charles fornærmer hende.

uheldig samtale

Charles siger undskyld og forskanser sig andet sted – mens hans samlever må tage sig af Elvire.

Charles trækker sig tilbage

Elvire siger hun må videre – hun er blevet trist til mode og har ikke lyst til at blive længere.

Hun tager lidt rundt – blandt andet besøger hun legendernes park.

legendernes park

Elvire tager tilbage til basen – og her træder hun igen ind i portalen og er hjemme hos sig selv igen.

tager hjem igen

 

Efter en lang drømmeløs nat, står Elvire op – får noget mad – og så beslutter hun at lade sig spå – for den her fremtid er hun da lidt usikker på – så hun vil høre hvad spådommen siger.

åh åh mon nu det her er det rette?

Hvad får Elvire at vide? – vil hun komme til fremtiden igen? Eller vil hun forsøge at ændre på den?

 

Følg med i næste afsnit.