En Sims 3 historie

Kai bor på Isla Paradiso – her er der altid dejligt vejr og masser af udendørs aktiviteter hvilket er helt i tråd med den personlighed han har.

Han er nu flyttet for sig selv og vil starte sit arbejdsliv som livredder.

Kai har fået oprettet en mindre hytte hvor han har de fornødne ting han har brug for – en af dem er løbebåndet for det er sådan han holder sig i form.

I starten er Kai blot en førstehjælpsdukke og hans arbejde består da også i at rende frem og tilbage på stranden og overvåge om alt er som det skal være

Kai som førstehjælpsdukke

 

Kai har lange arbejdsdage fra kl.10 til 18 – så han er derfor noget brugt når han kommer hjem til sin lille hytte. Til gengæld arbejder han så kun hver anden dag.

arbejdsdagen er slut

 

en lille en til halsen

 

Det er sommer på Isla Paradiso og derfor meget varmt. Alligevel sørger Kai for at holde sig i form og på en af sine fridage tager han til det lokale trænings center og løber et par runder. Han sørger også for at svømme da det jo er en del af liveredder karrieren.

Træner

 

Kommunen er vældig tilfreds med Kais arbejde så han forfremmes til mundpuster og det får han brug for meget snart.

For nogle dage senere er der flere som har brug for Kais livreddende hjælp.

Folk er i havsnød og Kai er på vej
en ældre kvinde er blevet reddet

 

Men da den ældre kvinde er kommet på land bliver hun pludselig dårlig – så Kai må agere mundpuster

mundpuster
kom nu for pokker

Endelig kommer kvinden til sig selv og takker Kai for hans indsats.

Endnu en dag er slut og Kai tager hjem. Hjemme igen træner han lidt på sit løbebånd – tager bad og får lidt at spise.

Og her knækker tråden (måske) for som vi alle ved er der masser af fejl i Isla Paradiso nabolaget. (Men jeg skulle jo prøve)  Sådan noget som at spillet bare kører derud af – men simmerne fryser fast – så forfatteren er nu på udkig efter et andet nabolag hvor Kai kan yde sin livredderhjælp.

Det kommer i næste afsnit.

 

2. afsnit 15/2-21

 

Kai er blevet flyttet til et andet nabolag og han kaster sig straks over opgaverne som livredder. En af opgaverne er at holde fysikken ved lige – så Kai træner en del  hjemme – men han tager også i fitness centeret – udover det svømmer han og nu overvejer han at tage dykning med i forløbet også.

 

på træningscenteret

På sine fridage tager han ud og oplever nabolaget – her er han på Bræddehytten og møder minsandten Ole Gearløs (opfinderen fra Lunar Lakes historien)

møder Ole Gearløs

 

lidt sjov
en luft tur

 

Dagen efter regner det rigtig meget – alligevel møder Ole op på sit livredder job – det er på Gilleleje strand. Kai løber frem og tilbage og holder udkig i møgvejret – men selvfølgelig er der ingen der indfinder sig på stranden.

regnen styrter ned

Da dagen er slut ved 18 tiden får Kai lidt og spise og så skal han ellers hjem og hygge sig.

spiser i regnen

 

Dagen efter er vejret igen fint – så Kai tager i fitness centeret og bagefter beslutter han at tage en dyknings time.

træner
dyk time

Efter timen spiser Kai ude på restaurant – for kommunen har forfremmet ham til rednings veteran (niveau 6) og det betyder at han nu er endnu hurtigere til at kunne redde folk – han kan vade og løbe endnu hurtigere og komme frem ved hjælp af crawl svømning.

Dagen efter møder han veloplagt på Skagen strand og her får han travlt.

Hele dagen igennem kommer folk i havsnød eller skal genoplives.

drukne ulykke
genoplivning

 

en lille pause

 

Endelig passerer klokken 18 og Kai kan tage hjem.

på vej hjem
is ved aftens tide

Det har været en meget varm dag og Kai trænger til at køle af så han ender med is til aftensmad. I morgen er der en fridag og den vil han bruge på at dykke.

følg med i næste afsnit.

 

+2