1. afsnit

 

Julies Historie (Sims 3)

 

Afsnit 2

 

Julie har en fridag og den benytter hun til at tage rundt i den by hun har bosat sig i. Mens hun kører rundt på sin trofaste scooter er hendes første tanke, at der næsten ikke er nogen på gaderne. Der virker tomt – ja nærmest kedeligt. Julie kommer forbi festivalpladsen og beslutter sig for at gå derind. Igen – der er næsten ingen – selvom solen skinner fra en skyfri himmel.

Festivalpladsen

Julie beslutter sig for at løbe på rulleskøjter. Det er ikke nemt og hun får sig nogle fald ind imellem. Hun genvinder dog balancen igen – “Nåhh hvor svært kan det lige være”

 

Pludselig kommer der en løbene fra en af siderne og Julie løber frontalt ind i hende. Begge går i dørken med det samme.

skvatbarduner

 

Julie kommer på benene og løber mod udgangen – det her er vist for farligt. “Jeg tror jeg skal have malet ansigt i stedet”

Som sagt så gjort

fransk klovn

Pludselig kommer Julie i tanker om at hun skulle se kommandocentralen sammen med nogle af sine kollegaer. Hun springer op på sin scooter og ankommer til borgercenteret

Hun har fuldstændig glemt den krigsmaling hun har i ansigtet

 

Kollegaerne får sig nogle billige grin og det hele ender med at ingen får set ret meget. Julie er flov og skamfuld – hvad tænkte hun dog lige på – at møde op iført det her farvelade.

Hun skynder sig hjem – går i bad – så hun kan få malingen af ansigtet. Bagefter er hun i olmt humør

 

Om natten er der indbrud på hendes grund – sørme om ikke tyven render med hendes kampsport trænings ting. Det skal han få betalt.

stakkels tyv

Den næste dag da Julie vågner opdager hun til sin rædsel at hendes computer er gået i stykker. Samtidig er der regninger der skal betales og nu må hun også ofre en reparation af computeren – det tegner da til at blive en god dag, set i skyggen af nattens tyveri. Regninger og computer må vente til hun kommer fra arbejde. Heldigvis er det fredag og weekenden vinker forude.

betale regninger
få fikset computeren

 

Ejj – Julie giver bare ingenting – hun er øm i hele kroppen og kollegaernes drillerier er forsat på arbejdet i dag. Det bliver regnvejr – men alligevel beslutter hun af give sig selv en dybdemassage – selvom den ikke er helt billig

det hjalp på ømheden

 

På grund af regnvejret sover Julie i sin sovepose på gulvet i stuen – men næste dag er det fint vejr – Julie vælger at blive hjemme – hun har en del at tænke over – hvad vil hun?

Isbilen kommer forbi – og Julie køber sig en vaffel – så får hun øje på en vaskebjørn, som hun prøver at få kontakt til. Vaskebjørnen er i olmt lune – den er sulten – så det går ud over Julie – der får et grimt bid i en finger

vaskebjørns angreb
AVS den sad

 

Julie går ind i sit telt for at sove – hun er i tungsind – byen her har ikke vist sig at være det rigtige – og for første gang i sit liv er hun rådvild.

Den næste morgen er vejret fint – men efteråret står for døren. “Jeg kan jo ikke sove i telt nu her hvor det bliver køligere” tænker Julie. “Bare mit hus var større og jeg havde en seng at sove i”

Hmm – hvilken beslutning træffer Julie – udvider hun huset eller hvad?

beslutninger skal træffes

 

3. afsnit 7/4-20

 

Julie beslutter sig for at tage et semester på universitet. Hun ankommer i god tid og hænger flittig på gennem nogle dage. Hendes med studerende er hun ikke helt begejstret for – “hmm der må være noget galt med mig” – En aften er hun på den nærliggende cafe og her kommer hun alvorligt op at skændes med en af sine klassekammerater. Såret tager hun hjem til sit lejede hus – går i seng og falder i en urolig søvn.

Den næste morgen da hun står op har hun først forelæsning om eftermiddagen og da er det hun melder sig ud – hun orker bare ikke de der “jeg er bedre end dig”

Julie pakker sine ting og den samme eftermiddag ankommer hun til sin sparsomme bolig i Appaloosa Plains

 

hjemme igen

Humøret er steget adskillege grader – og den samme dag tager Julie ud at fiske – hun trænger til frisk luft og få renset tankerne

Men ak og ve – det begynder at regne – æv æv – så turen bliver kortet af.

 

fiske tur

 

Hjem gider hun ikke – så hun opsøger en cafe for at spise sig et ordentlig måltid mad. Julie er en dårlig kok – hun har brændt mange retter af og det taler hun med cafe ejeren om. Han tilbyder hende undervisning i madlavning og det takker hun ja tak til. Julie får sig en madlavningstime.

cafeen

 

Det er holdt op med at regne – så Julie smutter forbi festivallen – det er sidste dag sommer festivallen er der og pludselig befinder hun sig i et ædegilde – på trods af, at hun lige har spist et større måltid.

 

æde konkurrence
så går vi i gang

 

Julie ender med en anden plads – og hun skal ikke have hotdogs lige med det første

på anden pladsen

 

På turen hjem i den friske aftens luft bliver der bøvset af. Julie er træt og trænger til at sove.

på vej hjem

 

Den næste morgen kommer der en mail ind hos Julie. Det er fra en advokat P. Fishefornemm – WUT tænker Julie. Advokaten skriver at Julies tante Martha Pipson – er gået væk og at den eneste arving hun havde var Julie. Julie gør store øjne – hun har arvet en hel masse penge!! “jeg tror ikke mine egne øjne” – men jo den er god nok.

Der er dog nogle betingelser som Julie bedes opfylde før hun får hele arven udbetalt. Julie læser betingelserne og bliver både glad men også skræmt ved udsigten til hvad hendes tante vil have hende til at gøre.

Betingelsen er at Julie skal bosætte sig i Starlight Shore – her skal hun forsøge at få en form for scene karriere. Martha Pipson  var nemlig skuespiller – en ret berømt en af slagsen. Julie  får desuden et hus stillet til rådighed i byen.

Julie siger sit job op – “det er vel værd at prøve” – og vigtigst er at “jeg nu får en ordentlig seng at sove i”

mail
siger job op

 

 

Farvel Appaloosa Plains

 

farvel

 

Nogle dage senere ankommer Julie til Starlight Shore og det hus hun skal låne i mellemtiden

 

Huset i Starlight Shore

 

Lige bagved huset ligger den offentlige strand. Julie styrter afsted til vandet – det er så længe siden hun har svømmet i havet. Flere erindringer dukker op – erindringer om en travl tante Martha og som Julie besøgte sammen med sine forældre når der var sommerferier. Men så hørte det op – af en grund Julie ikke ved – men hun ved at hendes far havde noget dårligt kørerne med sin søster – Martha.

 

svømme i havet
træning
ups der skal vist øvelse til

 

Hjemme igen – er det blevet aften og efter et hurtigt måltid sætter Julie sig ved computeren og spiller skak. Hun er træt efter en begivenheds fyldt dag.

I morgen begynder det spændende – men først skal hun finde ud af hvor hendes talenter ligger, og hvad hun skal prøve.

 

en stille aften

 

Hvad vil der nu ske – kommer Julie til at kunne opfylde sin tantes sidste ønske?

Hvad vil Starlight Shore bringe med sig??

Starlight Shore

 

4. afsnit – 9/4

 

Julie surfer rundt på nettet. Hun har virkelig ikke lige lyst til at skifte banespor – da hendes passion jo var en militær karriere – hmm. Hun kunne jo registrere sig som selvstændig – sanger og se hvad det bringer med sig?

Julie tjener nu 275 simoloner i ugen + det hun evt. synger ind i offentligheden – hendes arbejds tid er fordelt over hele dagen.

“Nå jeg kan vist ligeså godt øve mig lidt” tænker Julie

skrig og skrål
mere skrigen

 

“Øhh den stemme er da vist lidt rusten Julie” (jeg fik et helt chok da hun satte i gang – ikke særlig lovende hmm)

Julie – eller rettere forfatteren bag historien – beslutter at kunster navnet skal være  Julie Skrigeskinke

Det regner atter i Starlight Shore – faktisk regner det en del – æv æv – men Julie tager afsted til festival pladsen for at forsøge sig blandt publikum og måske kan hun tjene lidt på det?

Julie ankommer til festivalpladsen og stiller sig op for at synge for drikkepenge

Julie giver en sang

 

og endnu en

Tilskuerne er vist ikke helt begejstret – men bliver stående og Julie ender med at tjene 40 simoloner – “ok det rækker her” tænker hun og er igen på farten ned til et karaoke sted. Nogen optræder da hun ankommer så det kigger hun lidt med på – men så stiller hun sig ved anlægget og giver et nummer – simmerne stimler sammen – nogle syntes det er okay mens andre vender tomlen ned

giver et nummer

Men sørme om Julie så ikke får et job som syngende telegram – det er en på samme sted som trænger til opmuntring

syngende telegram leveret

Damen bliver virkelig glad – og træt af alle dagens begivenheder tager Julie hjem – det er over midnat så hun skal se dyner.

Næste morgen er Julie i lidt bedre humør – hun sætter sig ved tante Marthas klaver og spiller lidt. Der er også nogle regninger Julie skal have betalt – det får hun også gjort. Men så er hun på farten igen.

spiller

Julie har købt en mindre bil, så hun nemmere kan komme rundt – og mens hun kører afsted får hun en invitation til en fest hos Courtney Forster – hmm hende kender jeg ikke – men måske kan jeg få snakket med indflydelses rige simmere?

Efter endnu et par telegram leveringer – tager Julie afsted til den nævnte adresse – hun har klædt sig om i fint tøj. Men da hun ankommer ser der meget dødt ud – “hmm hvor er alle henne” – hun bliver nægtet adgang af en fise fornem butler – “nå det må han selv om”  -Så Julie går om i haven.

Her kommer værtinden ud af havedøren med et fad pølser som hun vil grille – Julie går derhen og får en snak – om hvorfor hun ikke måtte komme ind? Courtney ved ikke af at Julie har fået invitation – men hun er da velkommen til at blive.

I mellem tiden er pølserne på grillen blevet brændt af

snakker med værtinden
så kan jeg da bare spille

 

Julie mister interessen og tager hjem. Hun er dødsulten og selv om det er over midnat laver hun varm mad

et varmt måltid

 

Så skal der ses dyner. Julie falder i en drømmeløs søvn.

De følgende dage er Julie rundt omkring i byen og levere syngende telegrammer

leverer varen
også med følelse

 

“Hmm – nu vil jeg more mig lidt – det er hårdt arbejde det her” Julie finder et mindre sted hvor hun til sin glæde ser en rodeo maskine –

Jeg skal prøve den der “tosset cowgirl” siger Julie højt.

Billederne taler vist for sig selv.

 

 

Efter den oplevelse er Julie temmelig øm over det hele. Hun kører hjem – klokken er igen passeret midnat og hun er dødtræt.” ER det virkelig så dejligt at være rig” tænker Julie. Hun tænker på Courtney og det fisefornemme liv hun lever – bare fordi manden er noget ved scenen – “Jeg håber virkelig ikke jeg skal leve sådan” siger Julie højt – “der må da være mere mellem himmel og jord end hårdt arbejde og masser af penge?? Tanta Martha er et godt eksempel – hun blev jo noget sær til sidst”

“Jeg må vist lige tale med advokat P. Fihsefornemm igen”

Holder Julie ved – eller finder hun på noget andet, hvad vil advokaten sige?

 

5. afsnit – 10/4

 

Denne gang et lidt kort afsnit

 

Dagene går – Julie knokler på med sit telegram syngeri. Inderst inde er hun træt af det – det er det samme hver eneste dag og en anden ting – det regner hele tiden og de fleste jobs skal udføres i regnvejr.

En dag er hun ved at løbe ind i en influenza – vinteren står for døren – så Julie beslutter at blive vaccineret.

regn igen
sygehuset

 

Den næste dag ringer hun til advokaten – og klager sin nød. Advokaten som ellers er lidt stiv i det – kan godt høre at det her ikke er Julies område – han trøster hende med at hun snart er i mål – for tante Marthas ønske var bare at folk skulle vide hvem Julie er – og det er hun jo godt i gang med.

advokat snak

Opmuntret af samtalen begiver Julie sig afsted igen som sanger – og jahh se lige det regner da igen

regn

 

Julie leverer varerne med tilfredse kunder til følge. Hun modtager en lønforhøjelse og får nu endnu flere kunder. I en pause spiller hun i parken og her stimler tilskuerne sammen om hende og viser tydeligt at de kan lide hendes musik.

telegram
ellevilde tilskuere

 

Det vælter ind med bestillinger på syngende telegrammer og Julie kan ikke følge med – hun farer land og rige rundt og det er altså hårdt iført højhælede sko.

I sin sparsomme fritid som hun stort set ikke har meget af – får hun malet huset om – for meningen er jo at hun må overtage huset.

nymalet hus

 

Julie er nu professionel – og efter en hæsblæsende dag hvor hun modtager 10-12 bestillinger får hun endelig lyset at se for enden af tunnellen – Hun er nu lokal favorit og tjener 532 om ugen.

sidste levering

 

Som man kan læse er Julie ikke helt glad for den der trædemølle hun er havnet i – hun har slet ingen fritid eller mulighed for at danne relationer til andre, succes er ikke altid vejen frem – hun er ikke i tvivl om at tante Martha har drevet gæk med hende – og nu må hun se hvad der sker – for hun vil ikke blive i Starlight Shore med det vejrlig der er der, arv eller ej.

 

6. afsnit – 11/4

 

Julie flytter igen – denne gang har hun tante Marthas hus med sig. Hun har fået udbetalt sin arv 500.000 simoloner – og med de penge hun havde i forvejen – kunne hun sådan set trække sig tilbage og gøre hvad der passede hende. Hun er heldigvis ikke bundet af andre og det er en rar følelse at have – at hun er sin egen fri fugl. Hun siger sit anstrengende telegram syngeri op – dejligt at slippe ud af det – selvom hun selvfølgelig mødte mange venlige personligheder undervejs – men også det modsatte – udover det – er det jo ikke det Julie vil.

Julie har nu fået tante Marthas hus sat op i Monte Vista. Her er dejligt varmt og mere landligt end Starlight Shore.

tante Marthas hus

Julie har fået ny beplantning så det passer til nabolagets stil – og så skal der købes ind.

indkøb

 

Julie har det varmt – “Puhh jeg må ud af det her tøj”

har det varmt

Julie får lavet sig en pizza – “Øjj sådan en pizzabager må jeg også have”

laver pizza

Hun går lidt rundt på torvet og falder i snak med forbipasserende – folk er venlige i den her del af verden.

 

Julie går til borgercenteret og melder sig til tjeneste hos militæret. Hun skal starte den følgende morgen kl. 7

militær karriere

På vej hjem er hos hos købmanden og købe ind. “Jeg trænger sådan til en fersken tærte”

hos købmanden

 

Og så bliver der bagt ferskentærte til eftermiddags kaffen

 

bager

Efter at have indtaget kaffe og kage får Julie klædt sig om i noget lettere tøj.

 

Resten af dagen bruger Julie på computeren og så må hun i seng – hun bliver hentet ved 6 tiden den følgende morgen.

Dagen går fint på arbejde. Hendes chef er godt tilfreds og han giver hende en bog hun bør læse – det er sådan en avanceret militær bog som hun kan lære en del af.

Da Julie kommer hjem om eftermiddagen spiser hun lidt mad ude på terrassen – “Uhh her er virkelig hyggeligt” tænker Julie

Efter et hurtigt bad – sætter hun sig til at læse militær bogen. Hun bliver så opslugt at hun ikke bemærker tiden gå – og pludselig er bogen slut.

“Nå så skal jeg lige nå lidt med computeren”

læser

 

Her er et snit over Julies hus

Julies hus

Hun har brugt penge på at modernisere huset med nye farver og gardiner – samt et nyt gulv.

 

I morgen er der atter en dag

 

Monte Vista by night

 

7. afsnit  12/4

Julie nyder dagene i Monte Vista. Hun er morgenmand så det er ikke svært at komme op ved 5 halv 6 tiden om morgenen. Hun bliver hentet kl 6 og så går det løs med arbejdet til hun har fri ved 15 tiden.

en badetur ved aftenstide

 

Hvad søren er det, der kommer der?? Julie får et chok – da hun pludselig ser spøgelset af Kjeld Monty komme sejlene forbi sig

Kjeld Monty – spøgelse

 

Julie kommer op af vandet hurtigt og må sande der er mere mellem himmel og jord end hun troede. Hun haster hjem – det er ved at blive sent og hun er sulten. Heldigvis har hun en fridag i morgen.

får et måltid mad – ahh ferskentærte igen hva Julie!

 

Hvad pokker vil Luigi nu? Han står i hendes forhave og vil åbenbart snakke. Luigi er Julies øverste chef – og han har lidt for lange øjne på hende.

chefen

Luigi gør sit til at mørne på Julie – men hun holder stejlt på at det handler om arbejde. De snikkesnakker frem og tilbage og så siger Luigi farvel – de ses på fredag morgen.

Julie går om på terrassen og kaster sig i liggestolen – mens hun forsøger at få styr på sine tanker. Hmm hun kan godt lide manden – men man kan da ikke have et forhold til sin chef?

Mens Julie er henfaldet i sine egne tanker – er hende her på spil

Benhilda

 

Den næste dag bruger Julie det meste af tiden på stranden – hun soler sig og bader i det klare vand. Senere på dagen er hun forbi træningscenteret – træning er nemlig også vejen frem når man er i militæret. Efter et hurtigt bad – går turen hjem og se dyner – for hun skal møde ind kl. 7 den næste morgen.

 

hygge dag

 

8. afsnit – 12/4

 

Fredag morgen bliver Julie stærkt belønnet da hun møder op på sit arbejde. Hendes hårde arbejde har givet frugt og hun udnævnes til officer i flyvevåbnet – hun får en bonus på 1.128 og tjener nu 108 simoloner i timen. Arbejdstiden er ændret til 7-14

Glad i låget tager Julie hjem om eftermiddagen – tænk hun er nu officer!! – Det må hun straks fortælle sin mor – der bor i Far far away nabolaget (frit opfundet af forfatteren) – Hun fortæller også sin mor om Luigi (chefen) og at hun ikke rigtig ved hvad hun skal stille op med ham?

snakker med mor

Bagefter står der noget at spise på listen og så vil hun ellers bare slappe af resten af dagen

friturestegt burrito

Mens Julie spiser er hende her igen på spil

 

beunder sine knogler

 

Det er weekend og Julie er nød til at få løst hvad hun gør med Luigi. Hun er slet ikke tændt for at skulle i et forhold lige nu – men han er desværre også ret tiltrækkende.

De mødes foran pizza boden og får en snak

Luigi tilstår at han er forelsket i Julie – og for første gang ved hun ikke hvad hun skal sige – “åh ha shit”  – hun skal passe meget på – for han er jo også hendes chef. Det ene udvikler det andet

 

Julie siger farvel – et meget akavet farvel – for Luigi er tydeligvis i det forførende hjørne. Hun haster hjem – hun må hjem og tænke over det her.

Hjemme igen laver hun sig en cafe latte og falder hen i sine tanker.

Senere er der nogen ved døren – det er Luigi “What hvad vil han her” går det gennem Julies hoved. Og inden hun kan gøre noget sidder han ved hendes computer.

chefen har holdt sit indtog

 

OH OH hvad vil der nu ske? Julie ser til mens hendes indre trækker sig mere og mere sammen.

 

9. afsnit – 13/4

 

Julie har ikke en god fornemmelse med det her – så farvel Monte Vista – det er ærgerligt for hun kan virkelig godt lide denne by

Monte Vista – vi ses måske igen

Julie vil ikke udelukke at hun vender tilbage til Monte Vista – der er så hyggeligt i den lille by og det irriterer hende at hun er sådan et fæ der stikker halen mellem benene – hun vil ikke blive fyret fordi hun har set noget til chefen privat.

Julie beslutter sig til at tage langt væk og bruge tiden til at tænke over hvor hun vil blive for altid.

Goddag til Paradise Bay

Julie køber et mindre hus på den sydlige del af øen og her flytter hun ind med Benhilda – i et i forvejen møbleret hus.

huset

Julie regner ikke med at hun skal blive der længe – men alt kan jo ske. Hun har heldigvis en hviledag før hun skal møde på militær basen den næste dag. Dagen bruger hun med at sejle lidt rundt – for på Paradise Bay kommer man hurtigere frem via vandvejen.

sejler

Der er en lille vig i nærheden og her tager Julie en svømme tur.

svømme tur
her er dejligt

Efter svømme turen melder sulten sig, så Julie klæder om og går op til Cafe Midnatsmånen og får sig et måltid mad.

cafe midnatsmånen

Så går turen hjem igen – via vandvejen

hjemad

Det er blevet regnvejr – På Paradise Bay er det faktisk vinter nu. Vinteren er kort og så vender varmen igen tilbage.

masser af regn

 

Den næste dag møder Julie på sit arbejde, vejret er igen godt – og hun forfremmes endnu engang  – denne gang – til Støtte pilot.

Det er blevet weekend – og da Julie får fri tager hun ud til vulkan cafeen og bagefter i den nærliggende park.

drikker kaffe
bager ostebrød

 

Det er halv sent  og Julie skal lige have lavet noget hjemmearbejde før hun skal i seng – hun er jo en ambitiøs personlighed og hader bare når noget ikke er i orden. Benhilda har som altid ryddet alting op – så Julie kan bare gå i gang med sit arbejde.

Da weekenden er ovre – er det endnu engang arbejds dag – men for filan hvor er der mange myg. Julie er temmelig omsværmet og det må hun få gjort noget ved.

omsværmet af myg

Julie tager ind til indkøbsgrotten og køber noget myggespray. Det sprøjter hun sig med og tænk det virker.

Udenfor butikken er flere forsamlet – så Julie kaster sig ud i en værre spøgelses historie. Tilskuere er der nok af og hun oplever lige fordums tid hvor hun sang i parkerne i Starlight Shores

fortæller historie

Julie er træt og tager hjem – her sætter hun sig for at slappe af foran tv’et.

I morgen er atter en dag – et skridt mere på vejen mod forfremmelse.

ser TV

Følg med i næste afsnit

 

10. afsnit 15/4

 

Historien begynder at blive lidt lang – så derfor vil jeg så småt arbejde hen mod slutningen nu.

 

Julie beslutter at tage navne forandring. Dels vil hun gerne have tante Martha “med sig” da det jo er hendes skyld hun kom til penge.

Julie får lavet sit navn om på borgercenteret – og hedder nu MARTHA LIGUSTERHAEK

Her er Martha Ligusterhaek

Martha fejer sin navneforandring på den lokale iscafe

 

Derefter drysser Martha lidt rundt før hun tager hjem – får noget arbejde fra hånden. I morgen er det arbejds dag og hun står igen foran en forfremmelse.

Da Martha kommer fra arbejde kan hun nu kalde sig for jagerpilot i flyvevåbnet. Det er weekend og Martha besøger forårs festivallen – hun er så småt indstillet på at hun snart skal videre

 

Da hun kommer fra arbejde om mandagen beslutter hun at tiden er inde til at flytte videre

farvel paradise bay

 

Et par dage efter er Martha nu ankommet il Britain Islands og det er virkelig en dejlig by – masser af vand omkring.

Hun besøger en park i den nordlige del af byen og her er liv og glade dage.

 

Der er også masser af liv i havet

 

Martha har købt et møbleret hus – da hun har solgt alt det foregående hun havde. Der er plads nok til at bygge et familieliv op – men er det, det hun vil? hmm Martha er jo arbejds narkoman og lige nu slider hun for at opnå resultater.

 

Der skal hænges i – hvis man vil frem i graderne. Martha er nu på niveau 7 indenfor flyvevåbnet og niveau 7 hvad sport angår.

Er hun parat til at skabe en familie? – bliver hun i Britain Islands?

Historien er nok ved at løbe lidt ud i sandet – alle de flytninger gør jo at relationerne til de simmere Martha har været igennem forsvinder hver gang hun flytter og så skal man starte påny  igen på det område (og det er forfatteren her ved at være træt af 😉 )

 

 

billeder  17/4.20

 

Billeder fra Julie/Martha historien

 

10. afsnit   22/4-20

 

Tiden går – Martha er forfremmet til Flyver es og hun arbejder nu mandag – onsdag – og fredag fra 7-12 – Hun har som følge af det en masse fritid, som hun bruger på at forbedre sine evner. Til det bruger hun ind i mellem sin “hjerne maskine” for at forbedre sine finger færdigheder. Det bærer frugt i form af, at hun kan opgradere maskinen til at kunne yde noget mere. Det med at opgradere driver værket og inden længe er både bad og toiletter opgraderet til selv rensende og også komfuret.

hjerne maskinen
opgraderer bruse kabinen

 

Desværre og selvom Martha knokler på sit arbejde – så kan hun bare ikke med chefen. De har en temmelig koldt forhold til hinanden og en forfremmelse har lange udsigter.

“Det her gider jeg bare ikke længere” tænker Martha – “jeg må finde et sted hvor jeg kan slå mig ned permanent” – “Jeg har ikke længere lysten til at flytte mere”

Martha er begyndt at længes efter at få sin egen familie – hun håber at hun snart kan få mere frihed og at alt ikke kun skal handle om arbejde.

Derfor rykker Martha endnu engang teltpælen op og flytter til Danmark

Martha bor nu i Danmark

Inden hun skal starte på arbejde har hun en fridag og den benytter hun til at bruge på den nærmeste strand

Efter et forfriskende havbad – sætter Martha sig op i boblebadet

ren afslapning
der er kønt i Danmark

 

På tilbage vejen tager Martha forbi Simmergornalstræde – hun har fået ideen til at hun skal forbedre sine sociale evner – det vil måske hjælpe hende videre?

simmergornalstræde

 

Martha falder i snak med Walt Waterlilly – han fortæller at hendes kommende chef er hans bror og hun skal være forberedt på at han godt kan blive stresset hvis tingene ikke lige går. Walt kommer med nogle gode råd om hvordan Martha kan komme ind på livet af broren.

Forfrisket af den samtale møder Martha på sit arbejde dagen efter

den nye arbejdsplads

 

Da hun får fri ved middagstid tager hun over på festival pladsen – her løber hun lidt på rulleskøjter

festivalpladsen

 

Hun møder også sin chef Felix Waterlilly og får en snak med ham. Desværre kommer hun til at sige nogle forkerte ting til ham og han bliver lidt små sur på hende. Felix går og efterlader Martha, som nu er lidt bekymret over hvordan hun får reddet det igen.

De følgende dage går. Martha har jo fri hveranden dag og hun bruger fridagen på at bare slappe af. Det gør hun på Gildeleje strand

Bare han da ikke brækker noget!
slapper af

Hjemme igen får Martha noget mad. Benhilda kommer frem for at rydde op – og hun ved godt, selvom hun er et skelet at man skal behandle en flyver es med ære – så hver gang Benhilda ser Martha gør hun honnør (en sjov detalje)

Martha har fået udleveret en bog hun skal læse for at forbedre sine arbejds evner og da hun sidder i sin sofa og læser – ringer det på døren – Det er hendes chef Felix Waterlilly.

Martha inviterer Felix ind og de to har en længere samtale

oh oh mon chefen syntes om den hemmelighed?

Ja det gør han – og da han går siger han at han glæder sig til at se Martha i aktion dagen efter. Martha forsætter sin bog, for nu er hun opildnet af – at der måske er en forfremmelse forude?

Det er stadig varmt i vejret selvom det er sent og Martha tager sig et havbad. Hun ligger derefter lidt på luftmadrasen og kigger op på stjernerne – mon dagen i morgen bliver god?

drømme har man lov at have

 

Fredag morgen møder Martha ind kl. 7 – og lige før dagen er omme ved middagstid – bliver hun kaldt ind til chefen. Han er yderst tilfreds med Marthas præstationer!!

Martha forfremmes til den højeste rang i flyvevåbnet – hun er nu ASTRONAUT!!

et kæmpe mål er nået

TÆNK – hun er astronaut – hun kan ikke nå længere – det betyder mere frihed og måske at hun nu kan starte sin egen familie.

Arbejdstiden er alle Mandage fra 7- 01 – Martha tjener nu 6.300 for sit astronaut job – da arbejdstiden er 18 timer i streg – har hun fri de resterende dage i ugen.

 

Historien slutter ikke her! Hvad vil der nu ske? Får Martha opfyldt sine ønsker om en familie – måske den spæde kærlighed til Felix kan hjælpe lidt til.

Følg med i næste afsnit!

 

 

 

 

 

 

Loading