Det har taget nogle måneder at bygge Danmark op. Jeg har i sær gjort meget ud af kyst linjerne for at give mere dybde i kontrasterne. Jeg har gjort nabolaget så tilgængeligt som muligt og har ikke oplevet mine simmere sidde fast nogen steder.

For at kunne spille Danmark skal man have alle udgivne pakker og ekstra pakker til Sims 3 – til og med Fremtidspakken. Fra Store er der brugt kæledyrs butikken og har man ikke den følger det specielle kasse apparat ikke med ind i spillet.

Jeg har bygget de fleste huse selv  og i sær har jeg fremhævet husene som ligger i Fyn området – et par enkle er fra EA. Der er også sat offentlige bygninger ned fra EA – blandt andet teater, biograf, købmand og lign. Der er spillerum til at man selv kan bygge eller forandre i nabolaget. Jeg har bygget en eventyr park – så der er mulighed for også at spille super naturel pakken.

Besøg Gåsetårnet og den lille havfrue – Bad i Limfjorden, Vesterhavet eller Roskilde Fjord. Tag på fisketur til Grenen eller besøg frilufts gartneriet på Samsø – mulighederne er mange. Rundt omkring havene er der flere dykker steder – men pas på der lurer farer i dybet!

 

Installation: Du dobbelt klikker på linket – derefter vil Sims 3 launcheren åbne sig og downloade nabolaget. Når nabolaget er downloadet – sætter du et flueben og klikker på installer – derefter vil nabolaget automatisk ligge sig ind i dit spil og er nu klar til at spille.

Danmark

 

Det følgende er billeder fra mit spil.

By night
By night
Trinitatis kirke
Trinitatis kirke
Gaden på Falster
Gaden på Falster
Gaasetårnet - en offentlig grund
Gaasetårnet – en offentlig grund
Den Lille Havfrue skuer ud over havet
Den Lille Havfrue skuer ud over havet
Fisketur på Grenen
Fisketur på Grenen
Limfjorden
Limfjorden

Loading