Bob Ross blev en kendt landskabsmaler som blandt andet lavede live udsendelser hvor han fortalte om hvordan han lavede sine malerier. Hans rigtige navn var Robert Norman Ross – og han døde som 52 årig i 1995 – læs mere her: https://en.wikipedia.org/wiki/Bob_Ross

Den rigtige Bob Ross

 

Denne historie opstod ud af den blå luft fordi jeg sad og eksperimenterede med at lave en simmer – og så stod han der pludselig Sims 4 Bob Ross – og ja hvorfor ikke prøve kræfter med det tænkte jeg så.

Og her er Bob Ross så i sims 4 udgaven

Bob Ross a la sims 4

 

Bob er flyttet ind i et større hus i Windenburg – herfra skal han forsøge at udleve sin drøm om at male – samt håbe på at blive kendt så folk kan få øjnene op for hans talent.

indtager sit atelier

 

Der kommer besøg i form af naboerne som vil byde Bob velkommen til nabolaget. Til Bobs fortrydelse er det alle kvinder – og de ævler og kævler løs mens de indtager kage i Bobs lyse spisekøkken. Der bliver talt om alt fra børn til rengøring i sær støvsugning er oppe og vende og Bob forsøger at gøre mine til slet spil for det er ikke lige de interesser han deler.

ævl og kævl

Bob lukser af og sætter sig ind foran tv’et mens kvinderne snakker.

Bob er gået
for at se TV

Endelig forsvinder damerne og Bob kan komme til at male igen. I morgen skal han starte på sit nye arbejde som han er meget spændt på.

man aner en kommende landskabsmaler

Bob opretter en profil på de sociale medier. Han har et budskab og vil se om han kan få nogle følgere.

opretter en profil

 

Dagene går – Bob passer sit arbejde til punkt og prikke – han får malet en del malerier som han sælger til samlere og samtidig stiger hans popularitet på de sociale medier.

Han tager også tid til at besøge den lokale bar og få lidt nye indtryk.

på den lokale bar
Bobs hus

 

I slutningen af ugen er Bob på niveau 5 i  maleri. Hans følge på medierne stiger og han er så småt ved at være kendt ude og rundt omkring.

Om fredagen tager han til Willow Creek på natklub for at fejre at det går den rigtige vej.

ude og føre sig frem

Inden han tager hjemad igen – for han skal på arbejde om lørdagen efterlader han et gade maleri.

Bobs gadekunst

Og så er det hjem i seng for han er helt rød i toppen af træthed. Hjemme dejser Bob omkuld og sover – men er ikke helt udhvilet da han vågner for det blev sent. Men morgenmad skal der til før arbejdet kalder.

spiser morgenmad

 

Så har han heldigvis fri søndag og mandag – og de dage skal bruges fornuftigt.

 

2. afsnit – 23/4-21

 

Bob må sande at han ikke kan ret meget på sine fridage. Sommeren er kommet og det høvler ned i stænger – lyner og tordner så han må vælge at bruge tiden hjemme.

Han får malet nogle malerier og trisser rundt – mens det ene lyn efter det andet flænger gennem luften.

kraftig regn
får tiden til at gå

 

Sidst på dagen er der opholdsvejr så Bob tager ned på en af de lokale cafeer. Han trænger til lidt selskab.

det sociale barometer bliver ladt op

Men så begynder regnen igen – denne gang endnu mere kraftig end tidligere.

Bob haster hjemad i det forfærdelige vejr – det er tydeligt at han ikke kan fordrage regn.

forfærdeligt vejr

 

Da Bob næsten er hjemme knalder et lyn over hovedet på ham og han bliver skræmt fra vid og sans – så han skynder sig at gemme sig væk under sin dyne (tåbelige mandfolk)

skræmt

Meen jeg får ham ud af fjerene – for der er altså ting der skal laves i huset Bob!!

Bob får ryddet op – mens han skræmt følger vejret ud af øjenkrogen. Så han bliver sendt i seng igen.

Dagen efter er vejret bedre. Bob får fulgt op på de sociale medier og chatter med et par kvindfolk – derefter skal han igen male – malerierne sælger han til samlere og det betaler sig i form af flere følgere.

Senere på dagen tager han ned på den lokale bar og får sig et par hyggelige timer.

på bar

 

Så er det atter arbejdsdag – men her hænder der noget sælsomt – for da Bob skal i gang med at male – kommer der pludseligt et sælsomt lys frem et sted i atelieret og nogle skygger kommer frem. Bob taber både mund, næse og pensel da to fremmede mænd træder ud af cirklen – som åbenbart er en slags portal. Den ene præsenterer sig som Georg Grundgrabse d. 3 og kommer fra fremtiden – den anden er han ane fra fortiden. De to vil gerne at Bob skal male et portræt af dem – meen går det nu an? tænker Bob – han kunne jo ændre på både fortid og fremtid – Til sidst accepterer han og de to får malet et portræt – derefter forsvinder de ind i cirklen igen.

 

Den sælsomme oplevelse kan Bob ikke lige ryste af sig – han er bange for at han har ændret på alting ved at male det maleri – men gjort er gjort.

Da Bob kommer hjem – spiser han til aften – derefter går han op og maler et portræt af en kvinde som han pludselig ser for sin nethinde

 

Hvem er hun?

Bob er blevet forfremmet til akvarelkaster og det betyder at han har en fridag dagen efter.

Dagen bruger han ude rundt omkring hvor han får malet og kigget lidt på nabolaget.

på klinten
på torvet

Hjemme igen beslutter han at sælge billedet af kvinden til galleriet – samtidig sælger han også et billede af en koplante – begge billeder indbringer langt over 1000 simoloner.

billedet af koplante

 

Bob har haft en lang og meget varm dag – så han afslutter dagen med hjemmelavet is – mens han se film i fjernsynet.

hjemmelavet is

 

Og så spørger jeg mig selv om – hvorfor Bob malede billedet af kvinden – for det var ikke noget jeg dikterede ham at gøre. Det skete af sig selv ud af den blå luft – Hmm

 

3. afsnit – 12/5-21

 

Bob har fået en støvsuger, som han håber han ikke bliver afhængig af. Han har nemlig hørt at mange rundt omkring har udviklet totale manier og nedsmeltninger – fordi de blev alt for glade for det her sugende apparat – men hans hus trænger og han lover sig selv at den bliver kasseret igen – hvis nu han gribes af den der mani

Første gang den er i brug er han jo spændt – men også nervøs over om der nu vil ske noget.

Rengøring med risikoer indlagt

 

Bob bliver lettet – det lader til at støvsugeren ikke efterlader noget indtryk på ham – udover at hans hjem er mindre støvet – så langt så godt. I hver fald spekulerer han ikke over den mere og den står nu bare i kosteskabet til næste gang.

Tiden går – Bob passer sit arbejde og han avancerer nu til 8. niveau i maling og en lønforhøjelse. Han popularitet stiger og han er nu en kendt personlighed med en del følgere på de sociale medier. Folk hilser og vil tage selfies når han en sjælden gang viser sig ude og rundt omkring.

Malerierne sælger og pris niveauet bliver højere og højere.

et par af Bobs malerier

 

På en fridag besøger Bob Strangerville – han har hørt om en mystisk sygdom som angriber folk -og det vil han gerne høre mere om – ikke at han skal i nærheden af dem – men bare søge oplysninger.

Bobs første indtryk af byen er at den er meget støvet – en varm tør vind der blæser om sig med ørkensandet – hmm ikke noget godt indtryk.

Bob opsøger baren for det kradser hurtigt i halsen med alt det støv.

på bar i Strangerville

Bagefter cykler han lidt rundt på må og få

pas nu på den frisure Bob!

 

Han standser ved en salgsbod og snakker med sælgeren – Han er klædt på på en sjov måde og den blikdåse på hovedet ? er det mon for at beskytte sig mod gak sygen?

Sælgeren fortæller Bob at han under ingen omstændigheder må røre ved en bestemt plante – men at han kan få mere at vide på biblioteket

snakker med sælger

 

Bob tager på biblioteket – men efter at have læst om Strangerville er han ikke meget klogere

bliver ikke klogere

 

Sulten melder sig så Bob griller noget mad på torvet

laver mad

Bagefter cykler han igen rundt i kvarteret – han kunne bestemt ikke tænke sig at bo her – lyset og støvet ville ikke være godt for hans inspiration.

cykler rundt

 

Det er blevet sent og Bob må hjemad – for han skal på arbejde i morgen

på vej hjem

 

Hjemme igen får han et bad og noget at spise og så er det til køjs.

 

Det er blevet høstfest og de her bæster indtager deres plads på Bobs grund

en badenisse

Bob tager på arbejde – og da han kommer hjem er han ikke rigtig i humør til de løjer nisserne ligger for dagen og vejen. De er nu i hans hus og for ikke at blive forfulgt – giver han dem en gave hver. Den ene får kaffe – den anden en tærte – og den 3. får legetøj – og det er han bestemt ikke tilfreds med – så vreden formelig står ud af hovedet på ham.

meget vred nisse

Bob beder om tilgivelse – hvilket ikke hjælper en pind – men så synger han for nissen – det bliver han desværre mere arrig over.

tilgiv mig
sang hjælper heller ikke

 

Faktisk er nissen så vred at han efterlader en masse skidt på gulvet  – Bob henter sin støvsuger – men den kan ikke fjerne det – så i stedet må han fjerne det med hænderne og få det ud i skraldespanden

at støvsuge hjælper ikke

 

Så får Bob nok af nisserne så de ryger ud af vagten – så er han ligeglad med om de bliver til havenissernes hævn.

Bob har fået optjent noget ferie og da det snart bliver vinter tænker han på at bruge nogle feriedage der.

Forsættes.

 

+3