Den rigtige Bob Ross

https://en.wikipedia.org/wiki/Bob_Ross

 

Dette er del 2 af Bob Ross, som jeg skrev en historie om tidligere til Sims 4. Desværre mistede jeg alle de malerier som Sims Bob Ross malede og dermed gik min historie død. “Min” Sims Bob Ross ligger jo på mit galleri og derfor har jeg nu hentet ham ned i spillet igen. Jeg vil spille historien om igen. I mellemtiden har vi jo fået nye ting til som kan give simmerne mere karakter – nemlig en ting de kan lide/ikke lide – og her har jeg ekstra givet Bob Ross maleri lidenskab som en ting han kan lide.

 

Jeg har taget udgangspunkt i hvordan jeg kunne formode den rigtige Bob Ross var sat sammen. Jeg har fulgt ham via video optagelser gennem flere år – da den måde han var på, talte på og ikke mindst den måde han sammensatte sine malerier – gjorde et stort indtryk på mig. Skulle man rigtig slappe af så var det noget Bob Ross kunne sørge for.

Min simmer Bob Ross er forsøgt sat sammen ud fra de ovenforstående formodninger. Jeg har fanget ham ret godt hvad udseende angår – udover det har han fået egenskaberne: KREATIV – AMBITIØS – GOD – GRUBLER

Og så har jeg yderligere tilføjet: KAN LIDE – MALERI

Simmer BOB ROSS

 

1. afsnit  11/4-22

Bob Ross har bosat sig i Willow Creek. Her har han for sin arv efter sine bedsteforældre ladet bygge et hus og her har han også fået job som maler.

Efter arbejde er Bob i gang med at male.

arbejder

“Hmm det var dog et temmelig gyseligt tapet – det må jeg havde lavet om” siger Bob højt til sig selv. “Jeg er nød til at have neutrale farver omkring mig, så jeg bedre kan koncentrere mig om mine malerier”

Bob går udenfor og forsætter sit maleri

maleri færdig

 

Bagefter fodre han fuglene og så skal han spise. Trætheden melder sig – så han må tidligt til køjs, for i morgen er atter en arbejds dag.

 

fodre fuglene

Da Bob kommer hjem dagen efter er han forfremmet – og befinder sig nu på niveau 4. Alt ser ud til at klappe for ham og efter et hurtigt måltid – tager han på bar for han trænger til at se andre.

Bob tilbringer en hyggelig aften i selskab med blandt andet Clara. Hun er desværre gift – men derfor kan man jo godt kigge?

det er Clara i baggrunden

 

Bob tager hjem for at sove. Han har en fridag i morgen så er det med at komme ud i den friske forårs luft.

Bob besøger Windenburg og tager ind for at få en kop kaffe

frisk cykeltur

Hende pigen der passerer forbi er da lige lovligt køligt klædt på – for der er en del kulde i luften – “Nå men det må hun jo selv om” tænker Bob.

Indenfor får han en kop kaffe.

lidt varmt at drikke

Bagefter Cykler Bob lidt rundt og kigger på Windenburg

cykler rundt

 

Det er ved at være på tide at vende næsen hjemad – men Bob vil lige opdatere sin Simstagrin konto først.

opdatere simstagrin

 

Hjemme igen, får Bob lidt aftensmad og maler et figur maleri. Bagefter vil han lige slappe af med strikketøjet. Der er ikke noget så godt som at strikke før man skal sove – for i morgen må han trække i arbejdstøjet igen.

 

strik gør godt

 

2. afsnit  14/4-22

 

Bob passer sit arbejde – han får endnu en forfremmelse og er nu på niveau 5. Han har desværre tabt sit hjerte til Clara og prøver at komme hende nærmere. Hun ringer desuden altid til ham og vil vide dette og hint og han prøver at hjælpe så meget som muligt. En dag inviterer han derfor Clara på natklub i Windenburg.

Mødes med Clara

Men ak og Ve – Claras mand – Bjørn møder også op på stedet og snart er Bob overladt til sig selv. Han gider ikke have noget udstående med Bjørn så han forskanser sig ved baren for at få lidt mad. Bagefter vil han tage hjem.

Skuler efter Clara

Dagen efter er Bob noget ned i kulkælderen og morgenmaden glider ikke så nemt ned.

dårligt humør

Bob skal på arbejde og han prøver at hanke op i sig selv, ved at give sig selv en peptalk.

peptalk

Hele dagen ignorerer han Claras SMS’er og opkald og tager direkte på marked i Hønseherred. Da det er sent på dagen er de fleste væk – men han får en snak med Simon som har vundet en præmie på en af sine høns.

snak med Simon

Det er lørdag sidst på dagen – da Bob kommer hjem, får lidt at spise – nu har han 2 fridage der venter forrude som han vil bruge for at for sig på rette køl igen.

Om aftenen kører han en tur og så stiller han sit staffeli op for at male lidt.

humøret skal op

Så kommer der et opkald fra Clara som gerne vil mødes med ham på Fløjsalonen – hmm Bob øjner en chance for at få sat en stopper – så han accepterer.

Han mødes med Clara og her kan han se hun er synligt gravid – ak ja – det der skal han ikke blande sig i.

Mens Bob spiser lidt mad, forklarer han Clara hvad han føler og at de må stoppe – men måske kan de på sigt være venner?

skal vi være venner

Clara forklarer at hun godt ved hun ikke burde kaste sig over Bob og give ham problemer – men det er ikke altid nemt at være gift med Bjørn – og det her barn var ikke lige planlagt. Bob undskylder sig med at nu må han hjem – for han har andre planer for de kommende dage.

Bob haster hjemad og går på hovedet i seng – faktisk sover han rigtig godt og om morgenen er han klar til eventyr.

Bob kører afsted på sin cykel og ankommer til et lidt mærkeligt udseende nabolag. Hmm hvad er det da for et sælsomt sted?

et sælsomt sted

Bob bliver straks motiveret til at male – for den der underlige lysende dims vil han da have på lærred.

maler potalen

Bob ligger mærke til at folk kommer og går gennem dimsen – pludselig dukker de op og pludselig er de væk igen?

“Jeg bliver nød til at se hvor det leder hen”  Bob går målrettet afsted og snart hvirvles han rundt og rundt – for nu at stå på den anden side.

 

Bob “forsvinder”
“Hvad i alverden er det her for noget”

 

Bob springer op på sin cykel og møder nu endnu en portal – “Jeg må vide hvad der er derovre”

Hurtigt kører han gennem portalen – denne gang er det ikke så slemt som den han lige kom ud af. Og så befinder han sig i en gade belagt med brosten og gamle huse.

Der er nogle sælgere og Bob køber en rubin sten

en ny portal
gennemsigtig sælger

 

Bob maler endnu et billede

en sælsom gade

 

Bob tager hjem – det er blevet sent og sulten gnaver i ham. Da han er vel hjemme – kan han ikke lige ryste sin udflugt af sig – men beviserne har han nu hængende på sin væg.

bevis på udflugten

 

3. afsnit 20/4-22

Det går rigtig stærkt for Bob – så meget at forfatteren ikke kan følge med. Bob er nu avanceret til 7. niveau indenfor male karrieren og er ved at blive godt kendt i kunstkredsene.

Bob er kommet hjem efter endnu en arbejdsdag. Det er smeltende hedt og han beslutter at indtage sin aftensmad i haven.

spiser i haven

Om morgenen er han tidligt oppe grundet varmen – “Godt jeg har den termostat, så det kan blive køligere herinde” tænker Bob. Han havde ikke så meget energi i går aftes så derfor har han først fået indhentet sine male projekter her til morgen – nu skal han lige have en sandwich inden han går på arbejde og for resten kan han lige nå lidt strikketøj også.

beundrer sit værk

Efter arbejde er varmen stadig heftig – Clara kommer forbi for at spørge om han ikke vil besøge hende og se babyen som nu er født – Jo det vil Bob gerne – han vil komme forbi i løbet af i morgen hvor han har en fridag.

snakker med Clara

Dagen efter er Bob ekstra tidligt oppe så han kan få noget ud af dagen.

Han tager til Hønseherred og får malet nogle malerier.

maler

Derefter besøger han kroen og får noget at drikke

der er vist gods i den drink

Inden han besøger familien Bjergsen i Windenburg – skal han altså lige have en dukkert så han kan svale af.

ahh det gør godt

Bob ankommer til Clara og Bjørns hus og får en hyggelig snak med Clara, Elsa og Bjørn

snak
mere snak

Clara forsvinder op ovenpå – hun prøver at komme i form igen efter fødslen. Mens hun er væk er Bjørn i gang med aftensmaden. Der er også en teenage datter til stede foruden Elsa.

Bob hører baby gråd og går efter lyden. Forundret ser han at Clara og Bjørn har fået et hold tvillinger. Den ene er ulykkelig så Bob tager ham op – skifter ble og giver en flaske.

giver flaske

Så kommer Clara til og Bob siger at hun da godt kunne have sagt der var kommet to børn. Drillende siger Clara at det skulle være en overraskelse – “Ja det må jeg sandelig sige at det blev” siger Bob.

Det er halvsent og Bob mærker trætheden så han siger farvel og lover han vil komme igen på besøg. Han haster hjem så hurtigt han kan.

skynder sig hjem

 

4.afsnit – 27/4-22

Bob kaster sig igen over sit arbejde – det går rigtig fint og snart er han på 8. niveau.

Når han kommer hjem er der noget arbejde han skal færdiggøre før han kan slappe af og når det endelig bliver slappe af tid så hygger han med alt muligt der ikke har med arbejde at gøre.

Dagen er kommet hvor man kan få gratis mad og drikke og den vil Bob da ikke gå glip af. Selvom han er træt og han skal arbejde dagen efter så tager han afsted til Windenburg – for at spise og drikke gratis.

Bagefter er han i hopla og fyrer den af på dansegulvet

Hva? skal du svømme Bob
Hopla

Bob tager hjem og får sovet og snart er han afsted på arbejde igen. Nogen må arbejde om lørdagen og det er så Bob der skal det.

Der sker noget sælsomt i løbet af dagen – han får besøg fra fremtiden – nogen træder igennem en portal og beder ham male et maleri af en nutidig person og en fra fremtiden. HMMM tænke, tænke – Bob vover at gøre det – og han ser også de to forsvinde gennem portalen igen bagefter. Men ret hurtigt ser han så udenfor kunstgalleriet at der nu hænger en reklame for Grundgrabse – et maleri han lige har malet – “WHAT” nærmest skriger Bob  “hvad har jeg gjort???” Bob har måske ændret tidslinjen for sin egen verden. Han er i chok og får ikke lavet mere den dag.

Da han kommer hjem er han så anspændt at han intet kan foretage sig – male ligger langt væk – så nej tak. Han spekulerer meget over om han har ødelagt noget ved at male det billede???

læs den lilla meddelelse

Det eneste Bob kan gøre er at sidde ved pc’en og slappe af

spille spil
danse

 

Bob tager et boblebad og efter det er han mere afslappet. Han beslutter at cykle en tur i det dejlige vejr. Det er blevet efterår og der er samlet bladbunker rundt omkring. Bob beslutter at brænde sådan en af og derefter male et billede af det.

pas nu på med den ild
det lykkedes

I morgen vil Bob finde ud af om han beholder billedet eller han sælger det videre. I morgen er det endelig en tiltrængt fridag og han har planer om en udflugt.

 

5. afsnit 4/5-22

Bob vælger at beholde maleriet. Han er begyndt at tænke over at han behøver en større grund – så han kan udstille sine malerier – som er vokset i antal. Nogle sælger han til samlere eller kunstgalleriet – men nogle vil han også gerne beholde. I sær dem han maler på sine udflugter når han finder et passende motiv.

Bob har en fridag så han tager op på Komorebi bjerget – men for søren her er koldt. Bob opsøger den varme kilde – måske kan han få varmen her?

Bob får varmen

Desværre er her en rutefejl som forfatteren ikke vidste noget om – så det tager noget tid at få Bob ud fra stedet – da han må gå nogle omveje – GRRR – det lykkedes endelig at få ham ud af hoveddøren – og i skyndingen glemmer Bob at klæde om.

Øhh det er da vist lidt koldt?

Nå men jeg får så Bob klædt om i varmt tøj og han befinder sig nu foran et motiv som han absolut må male til sin samling.

Disse træer må Bob bare forevige

Sulten melder sig og Bob besøger en af de små madboder – og her kan man se at bryllups pynten også har indtaget Komorebi bjerget – for sælgeren er iført en yderst elegant hat.

elegant stil for en sælger

Bob har fået nok af kulde så han tager hjem. Han har også fri i morgen – for der er det høstdag og her har han lidt varmere planer.

Bob besøger igen Hønseherred – han er blevet fine venner med parret Skotte – Simon og Sara – her har EA’s nye opdatering også været på spil – for Sara er nu højgravid.

Det varer vist ikke længe

Efter en hurtig drink stiller Bob sig op på torvet og får malet et billede

Torvet i Hønseherred

Bagefter køber han lidt fornødenheder hos købmanden før han tager hjem.

Clara ringer igen, igen og spørger Bob om hun bør få flere børn. Bob bliver irriteret og siger at det kan han da ikke tage stilling til og derefter smider han røret på. “Godt man er single” tænker Bob.

Simon Skotte ringer og spørger om Bob vil besøge dem – johh – det vil han gerne, så haster afsted mod Hønseherred igen.

Mødes med Sara og Simon

Simon og Sara bor i et hyggeligt hus lige i nærheden af torvet.

ræven June som Bob synger for

Simon og Bob sætter sig ved spisebordet og får en snak om alt mellem himmel og jord. Bob forklarer at han gerne vil finde en større grund at slå sig ned på. Simon siger der er forskellige muligheder her i Hønseherred som Bob kunne kigge på.

Bob beslutter at kigge på de grunde – han vil tage et par fridage og bruge tiden på det.

 

snakken går

 

Bob siger farvel og i dybe tanker haster han hjemad.

noget at tænke over

 

6. afsnit  18/5-22

Bob er virkelig anspændt og stresset så han tager nogle fridage fra sit arbejde. Han er nu på 9. niveau i sin karriere og har knoklet ret hårdt for at nå dertil.

må slappe af

Det er i slutningen af efteråret og vejret er blevet køligere. Bob beslutter at frisk luft er lige hvad han trænger til – så han cykler til Brindleton bay for at nyde havet, stranden og den friske luft.

Her får han som altid inspiration til malerier

maler på stranden

Senere cykler han rundt i nabolaget og finder endnu et sted hvor han bare må male.

igen et tillokkende motiv

 

Sulten melder sig og Bob cykler ned til havne cafeen for at få noget at spise

får mad

 

Pludselig går døren op med et brag og ind tramper en vred sindet Bjørn. Han mumler og snerrer og Bob ved ikke lige hvordan han skal forholde sig. Han vælger at kigge væk og lade som indenting.

Bjørn er i olmt humør

Bjørn bliver ikke længe – han afviser bartenderens forsøg på at få ham bragt ned på jorden igen. Hurtigt skubber han stolen væk og tramper vredt ud af døren igen.

Bob cykler hjem

cykler hjem

 

Stakkels Clara – tænker Bob, men jeg kan jo intet gøre. Hjemme får han et opkald fra Clara om han vil mødes med hende på Sakura festivallen? – Tjaa hvorfor dog ikke. Så Bob haster afsted for at mødes med Clara.

Sakura te er jo kendt for at slippe tøjlerne fri – og Clara ser ud til at behøve det – så Bob vælger at prøve teen.

drikker sakura te

Og sandelig ja – det her te stiger da godt nok en til hovedet. Bob bliver helt lalleglad og ser kun Clara.

Han ved godt det er noget skidt – men hun er jo sød hende Clara.

kaster blomsterblade på Clara

 

Clara bliver vildt betaget af Bobs kasten med blomsterblade og ligner en blussende teenager

kisse misse

 

Bob er helt med – de to har en dyb samtale og ud af øjenkrogen ser han den stadig vredt trampende Bjørn ude på fortovet. Han ser dog ikke noget og forsvinder hurtig ud af synsvidde.

Clara kaster sig om halsen på Bob – åh åh du er på dybt vand nu Bob.

et kram

 

Øh – jeg må hellere se at komme hjem – men vi snakkes ved ikke – siger Bob forfjamsket og pludselig sker det som ikke må ske. Han planter et ordentlig MØS på Clara

et MØS der vil noget

 

Hurtig er Bob på sin cykel på vej hjem. han har en forfærdelig dårlig samvittighed – men han ved også han må snakke med Clara igen.

Hvad sker der nu med Clara og Bob? Vælger Bob at flytte alligevel og frigøre sig fra Clara?

Følg med i næste afsnit.

 

FORSÆTTES