Jeg spiller stadig Bob Ross historien ind i mellem – jeg havde flyttet ham til Oasis Springs – men den gode Bob klagede over at vejret var for varmt – så nu er han blevet flyttet til Henford – on – Bagley (Hønseherred)

Her har jeg revet lejehuset ned og gjort grunden til beboelse. Bob flyttede dertil og jeg startede med at bygge et hus til ham.

Mens Bob stod og ventede på at huset blev færdigt – gjorde jeg nogle underlige opdagelser undervejs.

Tiden er sommer – der var 3 dage til efterår og vejret var fint varmt i Hønseherred.

Da jeg skulle ligge tag på opstod det her fænomen 😮

 

juledekorationer om sommeren

Jeg gloede lige noget – for det har jeg aldrig oplevet tidligere at der kom julelys mv. på taget. Det skal også tilføjes at jeg lige før jeg gik ind i spillet måtte installere en ny opdatering fra EA – og her tror jeg at fejlen er opstået.

Jeg ville også lægge hegn om Bobs hus – men det måtte jeg opgive, for alle hegn jeg prøvede inklusiv hæk – fik de sødeste juledekorations guirlander på  .😂

 

juleguirlander
hækken med juleguirlande og i baggrunden en ekstra juleguirlande på huset

 

Godt nok er vi i julemåneden – men det er altså ikke Jul i mit spil🤨

 

Jeg kunne dog få Bob til at fjerne det via pyntekassen og så kunne jeg ligge hegn om huset uden pynt på.

Jeg undrede mig en del over det her pjat – for fandt senere ud af at det kun var i Hønseherred det forekom 🤔

Senere i spillet lod jeg Bob besøge den lokale park – den har jeg for nogen tid siden bygget om – så den nu fremstår mere simmervenlig og her mødte jeg det her.

flere dekorationer

På hele hegnet  rundt om parken – både ind og udvendigt – hang flere juleguirlander – og dem kan jeg ikke sådan fjerne – andet end forsøge at fjerne hegnet og se hvad der så sker.

 

Der er intet i sims kalenderen i spillet der indikere at der skal pyntes op til Jul midt i højsommeren – det skal nu blive efterår og med den høstdagen som det står i kalenderen. Derefter kommer vinteren og 6 dage inde i den julen.

Jeg er træt af de her flyvske fejl der hele tiden opstår i Sims 4 hver gang der kommer en opdatering – man skulle jo tro at EA snart har lært det 😏

Loading