Inspireret af en opgave på dk-simlinger skal jeg nu prøve at spille en helt anderledes historie.

Den går ud på at lave en ung simmer – man må ikke snyde med penge. Levetiden bør sættes til lang. Simmeren skal nå at bo i 8-10 nabolag før han/hun bliver gammel. Simmeren skal opleve så meget som muligt – får denne familie undervejs skal disse flytte med til nye nabolag.

Jeg har skabt en kvindelig simmer: Hendes egenskaber er stærke. Hun er ambitiøs, computergeni, arbejdskrævende – så hun vil nå langt. For at pengene kan række har jeg bygget et sparsomt hjem – da det var vigtigt Julie fik en computer samt et køretøj så hun kan komme rundt.

Dette er Julies historie.

Julie Gladilåget er netop ankommet til Appaloosa Plains. Her har hun købt en 15×10 grund. Hun har en samlet formue på ca. 16.000 simoloner.

Julie har været backpacker i et stykke tid – nu vil hun slå sig ned og få gang i noget arbejde. Hun har en drøm om at blive astronaut – og da hendes sparsomme bolig er bygget – går hun i gang med at søge sig et arbejde.

Julie er flyttet ind

 

Huset er sparsomt indrettet med skrivebord – computer – en lænestol og en bogreol – samt et bitte køkken med køleskab og mikrobølgeovn – der blev også råd til en opvaskemaskine. Badeværelset indeholder lige det mest nødvendige og ude i haven har Julie slået sit telt op – her vil hun sove – men hun har også en sovepose som hun kan ligge i på gulvet i stuen i tilfælde af dårligt vejr.

Julie får arbejde som rekrut og skal møde dagen efter kl. 7 om morgenen. Hun er klar til at gå en hård tid i møde.

Julies hus

 

Den samme eftermiddag beslutter hun at tage til badeland i Appaloosa Plains og få en dukkert

en dukkert

 

hvem kan holde vejret længst?

 

Efter at have plasket rundt nogle timer, melder rastløs heden sig og Julie begiver sig hjemad på sin scooter. Hun har noget hjemmearbejde hun gerne vil have fra hånden.

Det tjener hun nemlig også penge på.

hjemmearbejde

 

Det er lidt køligt udenfor – så Julie reder op på stuegulvet og falder i søvn. I morgen har hun sin første arbejds dag ved militæret.

sover på stue gulvet

 

Den næste morgen møder Julie spændt op på sit nye arbejde

 

første arbejds dag

 

Da hun kommer hjem – er der lige en regning hun skal betale, hun har heldigvis små 6000 simoloner endnu – så hun beslutter at fejre dagen med en Pizza som hun får leveret.

 

Pizzaen er dukket op

 

Dagene går. Julie har kun tanke for sit arbejde – samt at hun knokler med hjemarbejde om aftenen efter fyraften. Hun er startet til kampsport – så hun er godt ophængt.

De hårde dage giver frugt og hun forfremmes til gruppeleder og tjener nu 94 simonloner i timen – samt at hun har fået en bonus på 585 simoloner. Hjemmearbejdet giver omkring 170-200 simoloner for en aftens arbejde.

Julie arbejder også om aftenen

 

Der er endnu en dag på arbejde før weekenden kommer – så vil hun slappe lidt af og snuse rundt i nabolaget.

Følg med i næste afsnit.

 

PS: jeg snyder med alt – undtaget er ekstra penge. Historien vil ikke være spilbar uden snyd – jeg har blandt andet forlænget varigheden af ung voksen og voksen – for ellers kan det ikke lade sig gøre. Ud over det bruger jeg også testingcheatsenabled koden.

Loading