Theresa er ikke glad for det nye hus. Hun og Chauncey har det som sådan udmærket – men det her rend af alle mulige “bofæller” forsætter og det syntes Chauncey er hyggeligt. Theresa er ikke helt tilfreds – det forstyrrer hende i hendes studeren af alkymien og selvom hun er glad for Chauncey – så betyder hendes alkymi karriere mere.

En aften spiser Chauncey et forgiftet æble – og falder om i dyb søvn på gulvet i entreen. Theresa har igen sendt “bofæller” væk og nu ligger han så der – grr.

Benhilda render rundt efter Raven (kat) og stakkels Raven er bange for Benhilda og hvæser af hende hele tiden. Altså der er ingen ro.

spist et forgiftet æble

 

Chauncey er skvattet omkuld

 

Irriteret går Theresa i seng og falder i søvn. Ud på natten er Chauncey kommet lidt til sig selv og ligger sig i sengen ved siden af Theresa. Han bliver dog dårlig og må op og kaste op.

Chauncey er dårlig

 

Den følgende morgen er Theresa endnu mere irriteret – og hun siger til Chauncey at hun er nød til at være sig selv. Chauncey forstår hende godt så han vil blive i huset. Han tager derefter afsted på arbejde.

 

Theresa vender tilbage til sit gamle hus med Raven – og med sig har hun ham her

koplanten

 

Hun håber planten kan holde evt. “bofæller” væk. Hun har placeret ham på terrassen – nu det er vinter.

Theresa sender Benhilda væk – da Raven ikke er tilfreds – så nu må hun klare rengøring mv. selv.

Hun opgraderer toilettet til at være selvrensende

magi skal der til

 

vinter i Moonlight Falls

 

Efter indkøb i supermarkedet den følgende dag, besøger Theresa Manden med leens bibliotek. Her er mange sprøjse personligheder til stede. Theresa kommer op og diskuterer med en og hun kaster derfor en forbandelse på vedkommende

 

kaster en forbandelse

 

akke ja

 

Theresa forlader biblioteket og går over på den anden side af gaden. Her kaster hun sig ud i ødelæggelsen af nogle snemænd. Da en forbipasserende siger noget til hende omkring det – ja så sker der også noget med ham.

en frø mere
man kan godt bygge igloer alligevel

 

Theresa bliver mere og mere stærk udi heksekræfterne. Hun har lige haft fødselsdag og er nu trådt ind i voksen alderen.

Foråret er lige om hjørnet – det skal blive godt med mere udetid – til at kunne finde ting til sine eliksirer.

Theresa tænker stadig på fremtiden og den underlige portal dims – “hvad mon der er på den anden side?”

Hun befinder sig på niveau 9 i alkymi karrieren – målet er snart nået.

 

For at komme “bofælle” problemet til livs har Theresa låst alle ude undtagen hende selv og hendes husholdning – så kan de lære det 🙂

 

BAHHH

 

 

Loading