Der er godt nok ikke meget at bygge op efter fantasien i sims 4. Jeg indrømmer gerne at jeg ikke bygger særlig meget i det spil. Jeg finder det for besværligt – syntes ofte bygningerne bliver så klodsede at se på – med de der høje vægge og skal man også have fundament på – så ja.

Jeg har været inde og kigge på hvor meget efterårs agtigt der er i spillet – og det er ikke ret meget – man skal bruge fantasien en del. Jeg har undladt og ligge græskar og andre halloween ting ned på grunden. Dog har jeg sat det “juletræ” ned med lys på.

Faktisk er der kun to træer i spillet der kan bruges fordi de kan ændres i farven. Man kan selvfølgelig spille og se hvordan farverne ændrer sig – men det har jeg så ikke gjort her.

Huset er heller ikke indrettet med møbler – det er kun rummene der er lavet og så er der kommet gulv og farve på væggene.

Og hvor savner jeg dog at kunne lave søer, damme og åer i spillet – men det redskab skal man kigge længe efter.

 

Man kan så diskutere hvor efterårs agtigt huset ser ud. Huset er bygget på en 30×20 grund og ligger i Brindleton Bay

 

bagsiden af huset
huset set fra vejen
indgangs partiet
de to træer man kan ændre farve på

Loading