I går kom endnu en opdatering til Sims 4 – hvor EA/maxis forud for det havde holdt en live streamning for at fortælle de “fantastiske” nyheder.

I dagene efter kunne man så læse at flere Debug ting blev frigivet – startsiden på Sims 4 ville få et nyt layout – man kunne skifte farve på plumbobberne  – og så ville der komme en helt særlig historie afdeling i CAS (create – a – sim) – hvor man – hvis man ville – kunne svare på forskellige spørgsmål, som kunne give ens Sim noget mere baggrund og på visse felter gøre ham/hende dygtigere, hvilket igen kunne give et bedre springbræt til f.eks. en karriere.

Okay – jeg har nu skimmet det igennem og igen – igen – en skuffelse, for der er ikke ret meget i det.

 

Historie afd. Sims 4

 

besvare en masse spørgsmål

 

Efterhånden som man besvarer de her spørgsmål bliver der sat flueben ud for evner og væremåde – som ses i venstre hjørne.

 

Efterfølgende kan man vælge køn, tøj mv.

 

Når man har givet sin sim det udseende han/hun skal have og klædt vedkommende godt på. Vælger man navn og så er man klar til at sende han/hende i spil.

 

Min sim fik så en hund med i købet.

 

klar til at spille

 

Hvis man vælger denne metode hver gang man skal lave en Sim – kommer man til at bruge ret meget tid inde i CAS.

Personligt er det ikke noget jeg har brug for – som sådan – men det kan dog give ens Sim lidt mere på han/hendes baggrund.

Kort fortalt så er det igen en fesen omgang der kom ud af den opdatering – for fejlene i spillet der kom med Sulani pakken findes stadig – så her er der intet sket.

Jeg kan heller ikke lade være med at tænke – at EA har smidt det her på, fordi Sims 4 snart lakker mod enden – det er i hver fald min tanke.

Loading