Kaia 6 (Sims 3)

Efter at Kaia er flyttet ind i sit nye hus tager tingene fart. Ved et tilfælde møder hun en gammel ven fra svunden tid og inden længe må Kaia erkende at hun er blevet forelsket og at det er gengældt.

 

De to bliver enige om at prøve det af og se hvor det hele bærer hen. Felix flytter ind hos Kaia. Han kommer helt som han er, bare med tøj og personlige ting – for han boede oprindelig hos sin bror i hans hus.

Kissemisse ved aftentide

 

Kaia og Felix deler en masse interesser, så de er sikre på at det nok skal gå. De er begge to lige gamle og i gang med hver sin karriere. Kaia indenfor læge faget og Felix indenfor Videnskab – så de vil også have en masse tilfælles her, selvom de ikke deler arbejdsplads.

De to hygger sig og ser frem mod en fælles fremtid.

En aften forstyrres nattesøvnen, da en indtrængende tyv bryder ind i huset. Alarmen går og Politiet er hurtigt på pletten og får fanget tyven, som ikke når at stjæle noget.

Tyven er brudt ind

 

Politiet er på pletten

 

Der går lige lidt tid, før Kaia falder i søvn igen efter den episode. Hun er lykkelig over at Felix var der og kunne hjælpe – nu sover han igen den søde søvn, mens Kaia ikke lige kan finde ro.

Kaia falder dog i søvn og den næste dag tager hun og Felix til festivallen. Vejret er dejligt og sommeren er lige forude.

Mens de danser en langsom dans, fortæller Kaia at hun savner havet og dykningen meget. Felix siger at det er helt fint med ham, hvis hun forsætter med det, da han ved det betyder meget for hende.

Kaia og Felix danser

 

Eftermiddagen går hurtigt og hen under aften tager Kaia og Felix til en lille strand hvor de spiller frisbee med hinanden.

spiller frisbee

 

Det er blevet sent og Kaia er træt ovenpå den urolige nat hun havde, så hun tager hjem, mens Felix falder i snak med sin bror der tilfældigvis kom forbi.

Kaia går i seng og falder hurtigt i søvn. Hun hører dog Felix komme hjem og at han går i seng.

Den næste dag tager de to til “Den nørdede butik” og bruger nogle timer med at spille, snakke og hygge – før de tager hjem igen ud på eftermiddagen.

spiller spil
og bordtennis

 

Da de er tilbage i huset, sidder de og slapper af, da Felix siger han godt kunne tænke sig at tage ud på “disco kuglen” og hænge lidt ud.

Som sagt så gjort. Kaia kaster sig ud i at danse – mens Felix falder i snak med en bekendt

Kaia danser

 

Kaia går op i baren og får sig en “lyserød kanin” drink. Hun hygger sig og det går op for hende at hun slet ikke har tænkt på sit arbejde. Pludselig er der en som bliver dårlig og Kaia beslutter modstræbende at give lægehjælp, selvom hun egentlig ikke gider, for hun har jo fri!

lægehjælp

 

Det er meget sent – og arbejdet kalder igen i morgen. Felix og Kaia haster hjemad – klokken er passeret et godt stykke over midnat – men de er enige i at de har hygget sig.

Igen kan Kaia ikke sove. Hun tænker meget over hvad hun egentlig vil? Da hun var sammen med Betty, var alt ligetil – da hun virkelig ville lægegerningen. Hun har jo knoklet på universitetet af samme grund – men noget har ændret sig – “Er det Felix? Er det mig der bare ikke tænker de samme tanker mere?” tænker Kaia

Hvad kommer nu til at ske? – Bliver Felix og Kaia sammen? Bliver Kaia i sin lægegerning – eller vil hun vælge et mere frit liv?

Det kommer i næste afsnit.

 

( spillet har ændret sig fra det jeg oprindelig ville med historien. Mødet med Felix, har gjort at jeg har måttet spille på en anden måde. Jeg må se hvad der videre fremover kommer til at ske – det er “Kaia” og “Felix” som ligesom bestemmer den fremtidige historie)

Loading