Så oplevede jeg igen at få en fejl. På trods af at jeg kun spiller med rent spil. Ingen hacks eller andre fremmede ting som måske ville kunne opleves som forstyrrende i spillet. Det var fejlkode 12. Jeg har haft den før hvilket fik mig til at afinstallere hele pivtøjet – men denne gang ville jeg ikke slette mit spil da jeg lige nu arbejder på at forbedre på Sunset Valley nabolaget. Jeg var i gang med at bygge et nyt bibliotek og havde fået det færdigt og skulle så gemme. Ud i “rediger by” og så trykke på “Gem og afslut”. Spillet gemte og gemte og besluttede at det ikke kunne gemme og sendte meldingen “Fejlkode 12″ som i følge Readme me er en slags “overtrædelse af spillets grænser”. Jeg måtte så vælge at gå ud af spillet og væk var mit nye bibliotek :(  Surt – men efterhånden kan man nok ikke spille helt fejlfrit og jeg begriber ikke hvordan  EA har villet have vi spillere skulle spille??

I dag har jeg så fundet en løsning på fejlkode 12 og fået det rettet så spillet igen fungere.

Løsningen kan være hvis man får fejlkode 12, så gå til “rediger by” og vælge fortsæt. Man kan så lave en ændring et eller andet sted i nabolaget. F.eks gå ind i et andet hus – lave en ændring – ud i “rediger by” og så skulle man kunne gemme spillet via “Gem og afslut”

Kan man stadig ikke gemme – så skal man minimere spillet og gå ind i “Savemappen” som ligger under Electronic Arts/Sims 3. Her går man ind i Savegame mappen og finder den folder som er “dårlig”. Man kan genkende folderen fordi der står “Bad” . Denne folder sletter man. Derefter kan man give Backup filen for det pågældende spil et nyt navn eller slette den helt.

Derefter skulle Sims 3 forhåbentligt fungere igen :)